RAASL s.r.o.

86 % 8 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky

Kompletní služby v oblastech Podlaháři, Truhláři, Zahradní domky a pergoly, Tesaři, Dřevěné obklady, Okna a dveře, Zakázková výroba, Celodřevěné schodiště, Úložné prostory.

Úložné prostory, Podlaháři, Tesaři, Truhláři, Zakázková výroba z masivu a kulatiny, Dřevěné obklady, Okna a dveře, Celodřevěné schodiště, Suché podlahy, Bytové domy, Nízkoenergetické domy, Rodinné domy, Přestavby a přístavby, Rekonstrukce bytových domů, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce rodinných domů, Zahradní domky a pergoly

Ohodnocené realizace

Firma RAASL.s.r.o. nám chatu postavila s velkými problémy a dodnes nemáme chatu oficiálně předanou a ani nám nevrátili náš stavební projekt, nemluvě, že jsem si spoustu věcí museli sami dodělat i když jsme již zaplatili, dodnes jsou nevyřízené…

22.11.2023

Maximální spokojenost.

3.3.2023

Jo - výsledek moc pěkný! Jen nervy nad nedodržováním termínů dle smlouvy.

10.11.2022

Velmi dobrá komunikace s panem Kašparem. Vytvoření dvou návrhů na opravu. Rychlý termín realizace. Vše proběhlo v pořádku.

14.7.2021

Velice profesionální přístup, jsem ráda, že mě oslovila právě tato firma.

19.2.2021

Na moji poptávku reagovala firma RAASL s.r.o. Stání pro auto je hotovo k plné naší spokojenosti. Práce byla provedena ve velmi dobré kvalitě. Děkuji.

30.11.2020

S touto firmou, kterou jsem si vybrala ze čtyř nabídek, jsem byla spokojena. Práce byly provedeny včas, dokonce v předstihu oproti termínu stanovenému ve smlouvě, v dobré kvalitě a za přijatelnou cenu. Komunikace s firmou byla výborná.

21.2.2019

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Černín č.p. 31
Zdice
26751

Telefon:

720 455 744

Email:

raasl@seznam.cz