Jan Šimek

81 % 6 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky

Provádíme veškeré práce jakéhokoliv rozsahu

Kabely, Prodej a servis satelitní techniky, TV, audio a video, Elektrikáři, Jádrové vrtání, Chytrá domácnost, Elektrotechnický materiál, Hodinový manžel, Sádrokartonáři, Zedníci, Požární bezpečnost, Betonové schodiště, Celodřevěné schodiště, Chodníky, Elektrické podlahové topení, Hromosvody, Omítky a štuky, Ploty, oplocení, Požární technika a systémy, Příčky a stěny, Půdní vestavby, Stropy, Suché podlahy, Terasy, Bytové domy, Dřevostavby, Hrubé stavby, Nebytová výstavba, Rodinné domy, Přestavby a přístavby, Rekonstrukce bytových domů, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce rodinných domů, Hydroizolace vodorovných střech a teras, Modulární stavby

Ohodnocené realizace

S firmou pana Šimka jsme velmi spokojeni. Je precizní a práci odvádí velmi kvalitně. Rozhodně bych tuto firmu doporučila.

27.10.2023

S panem Šmkem není možné se spojit, nebere třetí měsíc telefon, nereaguje na zanechané zprávy. Jedná se o nedodanou revizní zprávu elektroinstalace která byla fakturována a zaplacena.

29.9.2023

Vše proběhlo ok.

4.5.2022

Pan Šimek odvedl práci perfektně a kvalitně. Závěrečná cena však nesouhlasila s domluveno cenou, ale nakonec jsme se dohodli.

13.5.2021
Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

U Školky 739
Sedlčany
26401

Telefon:

775 358 195

Email:

simek.jan01@seznam.cz

Web:

http://hope-elektro.cz