Safe point s.r.o.

100 % 4 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Naše společnost Safe point, s.r.o. se specializuje na činnosti: Byty, Komerční objekty, Ostatní, Pozemky a zahrady, Rodinné domy a vily, Zahraniční nemovitosti, Byty, Komerční objekty, Ostatní, Pozemky a zahrady, Rodinné domy a vily, Zahraniční nemovitosti, Správa komerčních prostor, Správa nekomerčních prostor, Detektivní služby, Požární bezpečnost, Zabezpečovací systémy, Ostatní, Úklid bytových prostor, Úklid komerčních prostor, Úklid průmyslových prostor, Bezpečnostní agentury.

Byty, Komerční objekty, Pozemky a zahrady, Rodinné domy a vily, Zahraniční nemovitosti, Byty, Komerční objekty, Pozemky a zahrady, Rodinné domy a vily, Sportoviště, Zahraniční nemovitosti, Správa komerčních prostor, Správa nekomerčních prostor, Bezpečnostní agentury, Detektivní služby, Požární bezpečnost, Úklid a čištění komunikací, Úklid bytových prostor, Úklid komerčních prostor, Úklid průmyslových prostor, Čištění fasád, dlažby a střech, Kamery a kamerové systémy, Zabezpečovací systémy

Ohodnocené realizace

Firmu hodnotím velmi kladně, komunikace na výbornou, profesionální přístup, rychlé řešení, sympatičtí technici i pan ředitel, jsem opravdu velmi spokojena a firmu doporučím dál.

10.5.2022

Velice dobře odvedená práce. Bez problému.

15.12.2021

Všechno proběhlo v pořádku, i po delší době vše funguje jak má. Spokojenost.

16.11.2020

S touto firmou jsem byla spokojená. Kladně hodnotím především rychlé jednání a snahu vyhovět mým požadavkům, hlavně až šibeničnímu termínu k provedení úklidu. Doporučím dále svým známým a přátelům.

21.11.2017

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Částkova 1456/95
Plzeň - Východní Předměstí
32600

Telefon:

775 612 915

Email:

bednar@safepoint.cz

Web:

http://www.safepoint.cz