Michal Brázdil

97 % 6 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Naše společnost Michal Brázdil se specializuje na činnosti: Rodinné domy, Bytové domy, Rekonstrukce rodinných domů, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce bytových jader, Zedníci, Dlaždiči a obkladači, Sádrokartonáři, Zateplení a tepelná izolace, Bourací práce a demolice staveb, Střechy.

Rodinné domy, Bytové domy, Rekonstrukce rodinných domů, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce bytových jader, Zedníci, Dlaždiči, Sádrokartonáři, Zateplení a tepelná izolace, Bourací práce a demolice staveb, Střechy, Foukaná izolace, Přestavby a přístavby, Stříkaná izolace, Obkladači, Jádrové vrtání

Ohodnocené realizace

Pán odvedl vše tak, jak jsem chtěl. A můžu ho doporučit.

24.5.2023

S pánom Brázdilom bola vždy velmi dobrá domluva. Slušné vystupovanie, dobrá kvalita práce, so žiadnym extra požiadavkom nemal problém. Okrem fasády (vč. šambrán) nám spravil podbytie (palubky a povrchovku som po dohode pripravil svojpomocne), dodal…

šedá fasáda na RD
6.1.2022

Výborná komunikace a kvalitně odvedená práce. Jakékoliv změny z naší strany nebyly problém. A i po odvedení práce nastal problém, tak pan Brázdil přišel a vše se dalo bez problému do pořádku.

14.10.2019

Skvělá komunikace, přiměřená cena a kvalitní práce, na které si pan Brázdil nechal opravdu záležet. Veškeré komplikace, které se na stavbě objevily, s námi ihned řešil. Za nás mohu jen doporučit.

18.9.2019

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Potocká 58/7
Brno - Kohoutovice
62300

Telefon:

604 562 343

Email:

m.brazdil@email.cz

Web:

http://www.brazdilmichal.webmium.com