Martin Graňák

100 % 8 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Naše společnost Martin Graňák se specializuje na činnosti: Zahradní stavby, Stavební řemeslník, Hodinový manžel. Pergoly, domky, přístřešky, opěrné zdi, chodníky, terasy, ploty apod.

Dílenský nábytek, Montáž a demontáž nábytku, Opravy nábytku, Zahradní houpačky, Kuchyně, Skříně, postele, komody a knihovny, Dlaždiči, Hodinový manžel, Instalatéři, Izolatéři, Podlaháři, Sádrokartonáři, Stavební zámečnictví, Truhláři, Zakázková výroba z masivu a kulatiny, Zámečníci, zámečnické služby, Zedníci, Čištění odpadů a kanalizací, Úklid bytových prostor, Úklid komerčních prostor, Dřevěné obaly a palety, Prkna a palubky, Stavební dřevo a řezivo, Truhlářské, tesařské dřevo, krovy a latě, Stavební kování, Stavební buňky, Opěrné zdivo a ztracené bednění, Ploty, sloupky a pletivo, Zámková dlažba, Obvodové zdivo (cihly, tvárnice, překlady), Sádrokarton, Chodníky, Fasády, Garáže, Kanalizace a odpady, Komíny, Koupelny a sociální zařízení, Kovové schodiště, Kuchyně a gastronomické provozy, Omítky a štuky, Palubkové fasády, Ploty, oplocení, Příčky a stěny, Střechy, Stropy, Suché podlahy, Terasy, Zábradlí, Zateplení a tepelná izolace, Zimní zahrady, Dřevostavby, Hrubé stavby, Rodinné domy, Interiérové přestavby, Přestavby a přístavby, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce rodinných domů, Revitalizace budov, Bourací práce a demolice staveb, Čištění fasád, dlažby a střech, Hydroizolace vnitřních prostor, Hydroizolace vodorovných střech a teras, Opláštění budov a hal, Zahradní domky a pergoly, Palety, Kontejnery, Obaly, obalový materiál, Kovovýroba, Svařování, Ocelové konstrukce a montované haly, Kácení stromů, Údržba veřejné zeleně, Mezinárodní do 3,5 tuny, Vnitrostátní do 3,5 tuny, Stěhování pro domácnost, Stěhování pro firmy, Vyklízecí služby, Těžba dřeva, Koupelnový nábytek, Kuchyně, Postele a příslušenství, Skříně, komody a knihovny, Kancelářský nábytek, Nábytek pro hotely a restaurace, Nábytek pro školní zařízení, Nábytek pro zdravotnická zařízení, Lavice, židle a křesla, Stoly, Úložné prostory, Vestavěné skříně, Zahradní nábytek, Renovace kuchyní, Betonové podlahy a konstrukce, Klempíři, Lakýrníci a natěrači, Montáž oken a dveří, Pokrývači, Tesaři, Kováři, Úklid průmyslových prostor, Dřevěné obklady, Brány, Vrata, Kontejnery, Mobilní sanitární technika (wc, ploty, koše atd…), Vchodové stříšky, Betonové a terasové dlažby, Obruby, palisády a schody, Celodřevěné schodiště, Půdní vestavby, Okrasné zahrady a architektura zahrad, Modulární stavby

Ohodnocené realizace

Příjemná komunikace, rychlá realizace, mohu jen doporučit.

zastřešení terasy střecha na terasu
5.12.2023

S prací p. Graňáka jsme velice spokojení. Komunikace probíhala operativně, práce byly hotovy precizně a včas. Můžeme určitě doporučit. A ještě jednou tímto děkujeme.

zahradní chatka dřevěná chatka
16.10.2023

Poctivá práce a za dobré peníze, maximální spokojenost.

12.7.2023

Výborný a profesionální přístup, vše zhotoveno kvalitně a v domluveném termínu . Není co vytknout, prostě lze jen doporučit! Naprostá spokojenost!

vydlážděná cesta
19.6.2023

Šikovný a levný člověk. Všem doporučuji.

dřevník dřevník
27.7.2022

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Životice u Nového Jičína 53
Životice u Nového Jičína
74272

Telefon:

+420 704 228 251

Email:

mgranak@email.cz