Petr Krausz

Provádíme především služby v oborerech Dlaždiči, Malíři a tapetáři, Podlaháři, Sádrokartonáři, Omítky a štuky, Výkopové práce, Zedníci, Lakýrníci a natěrači, Zahradníci, Zámková dlažba, Základové desky, Fasády, Příčky a stěny, Půdní vestavby, Interiérové přestavby, Rekonstrukce bytových jader, Bourací práce a demolice staveb, Zemní práce, Okrasné zahrady a architektura zahrad, Revitalizace zeleně, Zahradnictví, Střechy, Koupelny a sociální zařízení, Chodníky, Kanalizace a odpady, Ploty, oplocení, Rozvody a instalace, Rekonstrukce rodinných domů, Rekonstrukce bytů, Hydroizolace vnitřních prostor, Přestavby a přístavby, Zemní protlaky, Obkladači. Zpracujeme pro vás cenovou nabídku.

Odvoz a likvidace odpadu, kontejnery, Vnitrostátní do 3,5 tuny, Stěhování pro domácnost, Stěhování pro firmy, Vyklízecí služby, Dlaždiči, Lakýrníci a natěrači, Malíři a tapetáři, Obkladači, Podlaháři, Sádrokartonáři, Výkopové práce, Zedníci, Úklid bytových prostor, Úklid komerčních prostor, Úklid průmyslových prostor, Betonové a terasové dlažby, Ploty, sloupky a pletivo, Zámková dlažba, Obvodové zdivo (cihly, tvárnice, překlady), Chodníky, Dekorativní betonové stěrky, Fasády, Garáže, Kanalizace a odpady, Koupelny a sociální zařízení, Odhlučnění prostor, Omítky a štuky, Ploty, oplocení, Příčky a stěny, Půdní vestavby, Rozvody a instalace, Střechy, Stropy, Inženýrské sítě, Hrubé stavby, Základové desky, Interiérové přestavby, Přestavby a přístavby, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce rodinných domů, Bourací práce a demolice staveb, Hydroizolace vnitřních prostor, Zemní práce, Zemní protlaky, Okrasné zahrady a architektura zahrad, Revitalizace zeleně, Zahradníci, Zahradnictví, Těžká břemena, Těžba dřeva, Přibližování a odvoz dřeva, Bezpečnostní agentury,

Ohodnocené realizace

Jsem velice spokojená s prací, kterou odvedli řemeslníci v čele s panem Krauszem. Určitě se na ně ještě obrátím.

3.4.2024

Slušné a ochotné jednání. Dobrý nápad při řešení nečekaného problému. Ovšem dohodnutá doba prací 13 dní se protáhla zbytečně na 1 a půl měsíce. Nezavinily to vícepráce.

13.12.2023

Toto je práce v hodnotě 35.000 Kč. Co bylo zadáno, na to vůbec nesáhli. Jsem hodně moc zklamaná. Toto mi zůstalo po zásahu firmy pana Petra Krausze ze Cvikova. Po třech týdnech a SMS, že je unaven, jsem smlouvu vypověděla. Peníze už jsem neviděla. 🥴

rekonstrukce interiéru úprava stěn čištění stěn začištění stěn rekonstrukce vnitřních stěn
12.12.2023

Nedoporučuji! Velmi špatná zkušenost. Oškrabaní jsme museli dokončit sami - strop. Našli jsme si jiného zedníka. Určitě NEDOPORUČUJI.

2.11.2023
Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Mlýnská 62
Cvikov - Cvikov I
47154

Telefon:

737 006 171

Email:

marynka83@seznam.cz