Vladimír Černý

94 % 7 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Specializuji se na veškeré práce v oblastech: dlažby a obklady, zednické práce, omítky, štuky, rekonstrukce bytových jader, montáž sádrokartonu, fasády, výmalba bytů.

Dlaždiči, Zedníci, Rodinné domy, Interiérové přestavby, Přestavby a přístavby, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Koupelny a sociální zařízení, Půdní vestavby, Příčky a stěny, Obkladači, Jádrové vrtání

Ohodnocené realizace

Skvěle odvedená práce za velmi dobrou cenu. Pan Černý obkládal dům imitací kamene.

17.7.2023

Pan Černý provedl štukování, pokládku dlažby a obkladů bez problémů. Činnosti, které se objevily při realizaci navíc, byly řešeny za pochodu. Vše bylo béhem výkonu diskutováno a vysvětleno. Nemám žádné výhrady, práce byla provedena včas a správně.

4.5.2020

Pan Černý nám měnil obklady a dlažbu v koupelně a vymaloval byt. Jsme naprosto spokojeni. Nebyl žádný problém se domluvit. Profesionální a poctivá práce.

23.3.2020

S prací pana Černého jsem byla velmi spokojena. Termín zakázky - odstranění původního obkladu kuchyňské linky a obložení kuchyňské linky novými kachlíky - jsme rychle dohodli. Pan Černý byl dobře vybaven veškerým potřebným nářadím včetně laseru.…

12.3.2020

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Španielova 1321/45
Praha 6 - Řepy
16300

Telefon:

602 283 266

Email:

vladimircerny83@gmail.com