Martin Valášek

doporučeno zákazníky certifikát

Martin Valášek se zabývá těmito činnostmi. Bytové dekorace, Koupelnový nábytek, Kuchyně, Ostatní, Postele a příslušenství, Sedačky, gauče a pohovky, Skříně, komody a knihovny, Stoly a židle, Dílenský nábytek, Kancelářský nábytek, Nábytek pro hotely a restaurace, Nábytek pro školní zařízení, Nábytek pro zdravotnická zařízení, Ostatní, Návrhy a realizace interiérů, Zahradní nábytek, Vestavěné skříně, Stoly a židle, Skříně, postele, komody a knihovny, Ostatní, Kuchyně, Zahradní houpačky, Úložné prostory, Stoly, Ostatní, Lavice, židle a křesla, Doplňky, Ostatní, Renovace kuchyní

Bytové dekorace, Koupelnový nábytek, Kuchyně, Postele a příslušenství, Sedačky, gauče a pohovky, Skříně, komody a knihovny, Stoly a židle, Dílenský nábytek, Kancelářský nábytek, Nábytek pro hotely a restaurace, Nábytek pro školní zařízení, Nábytek pro zdravotnická zařízení, Návrhy a realizace interiérů, Zahradní nábytek, Vestavěné skříně, Stoly a židle, Skříně, postele, komody a knihovny, Kuchyně, Zahradní houpačky, Úložné prostory, Stoly, Lavice, židle a křesla, Doplňky, Renovace kuchyní

Ohodnocené realizace

Všechno super 👍👍👍👍👍

šedé křeslo knihovna kolem dveří knihovna
25.9.2023

S firmou pana Valáška byla komunikace i kvalita zhotovených regálů do šatny na velmi dobré úrovni.

21.9.2023

Po kontaktování proběhlo zaměření a do 12-ti dnů bylo připraveno k montáži v bytě . Spokojenost s provedením a komunikací.

vestavěná skříňka skříňka nad dveře
30.6.2023

Byla jsem spokojená s rychlostí výroby a instalací knihovny. Pěkně provedené přesně podle mých představ.

29.7.2022

Byli jsme spokojení, domluva i zhotovení v pořádku.

30.3.2020

Moc příjemný pán. Přijel rychle po domluvě a 2x jen na konzultace. Realizace proběhla v krátkém termínu. Kvalitní práce - všechno funguje. Vřele pána doporučuji.

20.3.2020

S panem Valáškem jsme byli moc spokojení a nadále s ním spolupracujeme. Práce velmi pečlivá, poradil si i s našimi "nápady/požadavky" typu nábytku. Mohu jen doporučit.

31.5.2018

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Rasochy č.p. 49
Uhlířská Lhota
28126