PETROF, spol. s r.o.

99 % 9 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Ačkoliv jsou dvorním artiklem společnosti PETROF klavíry a pianina, na přání zákazníka jsme schopni vyrobit ze dřeva téměř cokoliv. V rámci divize PETROF Design u nás vznikají luxusní interiéry domů, letadel i jachet, palubní desky aut, akustické panely do koncertních sálů i solitéry, jako jsou například kazety na cokoliv ve vysokém lesku, humidory a podobně.

Hudební nástroje, Bazarový nábytek, Bytové dekorace, Koupelnový nábytek, Kuchyně, Lustry, lampy, osvětlení, Postele a příslušenství, Sedačky, gauče a pohovky, Skříně, komody a knihovny, Starožitný nábytek, Stoly a židle, Zrcadla, Dílenský nábytek, Kancelářský nábytek, Nábytek pro hotely a restaurace, Nábytek pro školní zařízení, Nábytek pro zdravotnická zařízení, Montáž a demontáž nábytku, Návrhy a realizace interiérů, Opravy nábytku, Restaurování nábytku, Doplňky, Lavice, židle a křesla, Stoly, Úložné prostory, Zahradní houpačky, Kuchyně, Renovace kuchyní, Skříně, postele, komody a knihovny, Stoly a židle, Vestavěné skříně, Zahradní nábytek, Truhláři, Zakázková výroba z masivu a kulatiny, Okna a dveře, Truhlářské, tesařské dřevo, krovy a latě, Terasy, Zahradní domky a pergoly

Ohodnocené realizace

Spokojenost. Vstřícné jednání, kvalitně odvedená práce, doprava až do bytu v ceně.

22.2.2024

Výborná spolupráce a kvalitní výrobek.

5.12.2023

Atypický design s oblými rohy, vzhledem k množství zakázkové a ruční práce velmi dobrý poměr cena kvalita. Trochu delší technologické zpracování, ale s tím jsme počítali. Celkově výrazná spokojenost.

stylová kuchyně kuchyně oblé rohy
24.8.2023

Dvě skříňky - vitríny jsem si nechal vyrobit v Petrofu, protože je to nejblíž. Provedení perfektní, krása nesmírná :-)

prosklená vitrína
3.7.2023

Maximální spokojenost.

10.3.2023

Vše na jedničku. Kvalita skvělá a cena přívětivá. Dle domluvy i porady, vyhověno.

15.12.2022

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Na Brně 1955
Hradec Králové - Nový Hradec Králové
50006

Telefon:

733 157 151

Email:

bertels@petrof.com