Pauro Housing s.r.o.

Kompletní služby v oblastech Skladování, Mezinárodní stěhování, Pro domácnost, Pro firmy, Těžká břemena, Vyklízecí služby, Úklid komerčních prostor, Úklid průmyslových prostor.

Odvoz a likvidace odpadu, kontejnery, Kontejnerová doprava, Vnitrostátní do 3,5 tuny, Vnitrostátní nad 12 tun, Mezinárodní stěhování, Stěhování pro domácnost, Stěhování pro firmy, Těžká břemena, Vyklízecí služby, Ozvučení a osvětlení akcí, Pořádání akcí, konference, festivaly, Pronájem pódií, Teambuilding, Sanace ekologických zátěží

Ohodnocené realizace

Rychlá a super firma. Spokojenost nade vše.

28.4.2021

Firma byla naprosto super, pán se přijel podívat osobně. Domluvili jsme se a dovezli mi krabice a bedny. V den realizace dodrželi čas a vše na čem jsme se domluvili.

20.11.2020

Jsem velmi spokojen. Ve všem mi vyhověli.

30.11.2018

Vysoce profesionální a výborné jednání pana Saida. Díky.

5.9.2017

S přístupem i prací jsem velmi spokojena.

12.6.2017

Na poptávku cz se ozvala ještě jiná firma ještě týž den telefonicky, hned druhý den ráno nepořádek vyklidili - jediná chyba byla, že při domlouvání uváděli cenu bez DPH, potom však účtovai DPH, takže celková cena byla celkem vysoká. Práci odvedli…

12.4.2017

Firma dodržela jak dohodnutý termín tak i cenu. Nakonec mi vyšli vstříc i v tom, že jsem potřebovala nábytek dopravit na více míst. Opravdu velká spokojenost.

26.1.2017

Zabalení proběhlo velmi kvalitně neboť se jednalo o starožitný nábytek. Firma sice špatně ze začátku nacenila práce a na místě pracovníci cenu změnili, ale nakonec stěhování proběhlo v pořádku.

3.1.2017

Byla jsem spokojena, byly šikovní a pracovití, cena byla stejná s tou, na které jsme se v začátku dohodli.

3.1.2017

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Mezi Vodami 1560/33
Praha 12 – Modřany
14300