Petr Nechanický

doporučeno zákazníky certifikát

Firma Petr Nechanický vám nabízí služby v těchto oblastech. Stěhování pro domácnost, Vyklízecí služby, Okna a dveře, Dřevěné obklady, Parapety, Podlahy, Zakázková výroba z masivu a kulatiny, Malíři a tapetáři, Omítky a štuky, Zedníci, Tesaři, Truhláři, Renovace oken a dveří, Úklid bytových prostor, Okna a balkónové dveře, Interiérové dveře, Střešní okna, Dřevěné podlahy, Příčky a stěny, Půdní vestavby, Interiérové přestavby, Rekonstrukce bytových jader, Bourací práce a demolice staveb, Zemní práce, Úložné prostory, Zahradní houpačky, Kuchyně, Skříně, postele, komody a knihovny, Zahradní nábytek, Vestavěné skříně, Stoly a židle, Ostatní, Stropy, Koupelny a sociální zařízení, Ploty, oplocení, Vchodové stříšky, Zahradní domky a pergoly, Rekonstrukce bytů, Hodinový manžel, Renovace kuchyní, Vnitřní a venkovní parapety, Palubkové fasády, Přestavby a přístavby, Celodřevěné schodiště, Zábradlí. Pro domluvení schůzky nás kontaktujte.

Úložné prostory, Zahradní houpačky, Kuchyně, Renovace kuchyní, Skříně, postele, komody a knihovny, Stoly a židle, Vestavěné skříně, Zahradní nábytek, Hodinový manžel, Malíři a tapetáři, Tesaři, Truhláři, Zakázková výroba z masivu a kulatiny, Zedníci, Renovace oken a dveří, Dřevěné obklady, Okna a dveře, Parapety, Podlahy, Interiérové dveře, Okna a balkónové dveře, Střešní okna, Vnitřní a venkovní parapety, Dřevěné podlahy, Vchodové stříšky, Celodřevěné schodiště, Dekorativní betonové stěrky, Koupelny a sociální zařízení, Omítky a štuky, Palubkové fasády, Ploty, oplocení, Příčky a stěny, Půdní vestavby, Stropy, Zábradlí, Interiérové přestavby, Přestavby a přístavby, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Bourací práce a demolice staveb, Zemní práce, Zahradní domky a pergoly, Terasy, Dřevostavby

Ohodnocené realizace

Nakonec realizovaná zakázka na dodělání zábradlí v 1. patře. Perfektní práce, rychlost a vyřízeni se zaměřením v jeden den. Mohu jen doporučit, Opravdu šikovný řemeslník.

21.9.2023

Komunikace s firmou poněkud zdlouhavá, ale v zásadě spolehlivá a každopádně zdvořilá. Realizace proběhla, výsledek mě nenadchl ani neurazil. Poměr cena výkon v pořádku.

10.2.2023

Pán byl milý a vstřícný, vše proběhlo naprosto v pořádku.

10.2.2023

Velmi rychlý a kvalitní servis, objednali jsme výrobu 4 kuchyňských dvířek.

8.11.2022

Moc děkuji panu Nechanickému, má pochopení pro to co zákazník opravdu chce a skutečně to vytvoří v domluveném čase a ceně. Můžu jen doporučit!

19.10.2022

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Jana Buchara 369
Jilemnice
51401