LOGARISK Comp. s.r.o.

doporučeno zákazníky certifikát

Firma LOGARISK Comp. s.r.o. vám nabízí služby v těchto oblastech. Průmyslové stavby, Bytové domy, Hrubé stavby, Nebytová výstavba, Rodinné domy, Základové desky, Interiérové přestavby, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce panelových domů, Rekonstrukce průmyslových staveb, Rekonstrukce rodinných domů. Pro domluvení schůzky nás kontaktujte.

Bytové domy, Hrubé stavby, Rodinné domy, Základové desky, Interiérové přestavby, Přestavby a přístavby, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce bytových domů, Rekonstrukce rodinných domů, Fasády, Palubkové fasády, Zateplení a tepelná izolace, Koupelny a sociální zařízení

Ohodnocené realizace

Velmi dobrá komunikace, a dohoda. Na čem jsme se dohodli, to platilo. Velká zakázka nikdy neběží bez jakéhokoli zádrhele od a do z, vše se vždy pořešilo ke spokojenosti. Mohu jen doporučit! Prostě výborná komunikace, proaktivní řešení, můj strážný…

29.4.2021

Jsem velmi spokojen. Vše dohodnuté bylo dodrženo, nakonec jsem si nechal realizovat ještě další dokončovací práce od této firmy.

12.6.2020

S firmou jsem byla v podstatě spokojená, nějaká maličkost se najde.

25.2.2020

Naprosto skvělé, vše probíhalo v pořádku. Nějaké komplikace při rekonstrukci nastaly (ne jejich vinou), ale firma byla schopná je rychle vyřešit. Určitě bych firmu doporučil ostatním.

10.1.2019

Celkově jsme byly spokojeni, až na pár drobností. Termín a cena byla dle dohody, mohu tedy doporučit.

29.12.2016

Spolehlivá firma. Veškeré námitky a zádrhele hned vyřešili. Došlo jen k malému zpoždění vzhledem k čekání na dodání sprchového koutu. Realizace proběhla k naší veliké spokojenosti a koupelnu si moc užíváme.

8.12.2016

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

náměstí Prezidenta Masaryka 106
Praha - Kunratice
14800