HaVo stavební společnost s.r.o.

100 % 3 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Činnost společnosti je zaměřená na výstavbu zděných domů na klíč dle naší nabídky a nabídky rodinných domů našeho partnera společnosti G-servis. Dále je naše zaměření na rekonstrukce různého rozsahu. Záruku dobře odvedené práce máme postavenou na kvalitách pracovníků, kteří mají mimořádné zkušenosti z předchozích stavebních činností. Zaručujeme vysokou kvalitu práce a spokojenost. Pomůžeme Vám od úplného začátku: parcela, hypotéka a projekt až po předání dokončeného díla a kolaudaci.

Rodinné domy, Rekonstrukce rodinných domů, Přestavby a přístavby

Ohodnocené realizace

Jsem spokojená s firmou HaVo. Rychle byla postavena základní deska (za týden). Svislé konstrukce už také hotové (za 2 týdny). Co se týče komunikace, jsou moc ochotní a příjemní.

24.6.2022

Se vším jsme spokojeni, výstavba probíhá tak, jak má. Vše je vždy vystavěno v termínu. Kvalitně odvedená práce. Tuto stavební firmu rád doporučím dalším.

1.6.2017

S firmou jsme absolutně spokojeni. S pracovníky je skvělá komunikace. Máme stanovený rozpočet, který firma dodržuje a zajišťuje nám kompletní servis včetně dodávání materiálů. Nemusíte se tedy o nic starat. Velmi si ceníme spolehlivosti firmy.…

27.4.2017

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Husova 573
Řevničov
27054

Telefon:

604 533 787

Email:

Info@stavbyhavo.cz

Web:

http://www.stavbyhavo.cz