Spolehlivá řešení s.r.o.

98 % 8 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Zabýváme se rekonstrukcemi stoupaček ZTI - voda, topení, plyn, vzduchotechnika, kanalizace, elektřina a přidružené stavební úpravy. Dále se zabýváme montážemi vodoměrů, RTN / ITN, kalorimetrů s dálkovým odečtem, prvoinstalacemi měřidel, pasportizace odběrných míst a úniků, montáže úpraven vody aj.

Měření a regulace, Instalatéři, Topenáři, Dotace, Kanalizace a odpady, Koupelny a sociální zařízení, Úpravny vody, Veřejné a areálové osvětlení, Rekonstrukce bytových domů, Rekonstrukce bytových jader, Malotraktory, Nakladače, Ostatní zemědělská technika, Použité stroje, Půjčovna zemědělských strojů, Sekačky, Traktory, Prodej a servis zemědělských strojů a zařízení, Rozvody a instalace, Tepelná čerpadla, Rekuperace a vzduchotechnika

Ohodnocené realizace

Naprostá spokojenost všech 10 bytových jednotek v bytovém domě. Vše uvedeno do původního stavu. Termíny dodrženy.

18.4.2024

Byla vybrána a realizaci provedla firma Spolehlivá Řešení Rekonstrukce vnitřních instalací pro bytové domy - Spolehlivá řešení s.r.o. (spolehlivareseni.cz). Od firmy precizně připravená a provedená zakázka. Technik náš několikrát navštívil, vše…

7.12.2023

S firmou jsme byli naprosto spokojeni. Vše co slíbili dodrželi. Rekonstrukce za rozumnou cenu. Firmu DOPORUČUJI! Děkuji.

27.11.2023

S firmou jsme byli velmi spokojeni a můžeme firmu všem doporučit, dodržela slíbené termíny a také cenové podmínky. Na dnešní dobu opravdu výborná firma. Děkujeme.

30.12.2022

Vybrali jsme velice dobře, super firma, spolehlivá. Vše proběhlo tak, jak jsme se ve smlouvě dohodli. Co oceňujeme slušnost a kvalitu práce.

19.1.2022

Super spolupráce, vše proběhlo na 100 %.

5.1.2022

Firma provedla veškeré práce v pevně stanoveném termínu a ceně. Mohu jen doporučit.

2.11.2021

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Kleny 51
Provodov-Šonov
55203

Telefon:

608 667 734

Email:

vedeni@spolehlivareseni.cz

Web:

https://www.spolehlivareseni.cz/