Martin Padrta

100 % 14 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Jsme profesionální firma, která k zakázkám přistupuje s precizností a příjemným osobním přístupem. Rádi vám nabídneme veškeré služby v oblasti: Údržba zeleně, Zahradní práce, Hodinový manžel, Malíři a tapetáři, Sádrokartonáři, Omítky a štuky, Zedníci, Lakýrníci a natěrači, Instalatéři, Rekonstrukce bytových jader, Koupelny a sociální zařízení, Obkladači, Rauty a catering. Těšíme se na spolupráci.

Správa vozového parku, Vnitrostátní do 3,5 tuny, Stěhování pro domácnost, Vyklízecí služby, Cyklistické potřeby, Hodinový manžel, Instalatéři, Lakýrníci a natěrači, Malíři a tapetáři, Obkladači, Sádrokartonáři, Zámečníci, zámečnické služby, Zedníci, Rauty a catering, Úklid bytových prostor, Koupelny a sociální zařízení, Omítky a štuky, Rekonstrukce bytových jader, Bourací práce a demolice staveb, Revitalizace zeleně, Údržba veřejné zeleně, Zahradníci

Ohodnocené realizace

Pan Martin Padrta se ujal opravy popraskané stěny a provedl ji rychle a vzorně, dokonce ještě po několika dnech se sám ohlásil s otázkou, jestli je vše v pořádku. Vřele ho doporučuji Vaší pozornosti, je to schopný řemeslník.

26.4.2024

Super spolupráce, ochota a snadná domluva.

23.4.2024

Dokončeno, byla jsem spokojená.

11.4.2024

Rychlá reakce na poptávku, vstřícné jednání a kvalitní provedení práce s dodržením předem avizované ceny. Pana Martina Padrtu rozhodně doporučuji!

8.4.2024

Maximální spokojenost, sestavení proběhlo rychle a za optimální cenu.

posílovací stroj stojan na kotouče
3.4.2024

Pana Padrtu mohu jen doporučit. Takového řemeslníka jsem ještě nepotkala. Kéž by jich takových bylo víc!

2.4.2024

Dobrá spolupráce, jsem spokojená, moc šikovný pán.

25.3.2024

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

V Lázních 357
Jesenice
25242

Telefon:

603 484 443

Email:

padrta.martin@gmail.com