Michal Soška

98 % 22 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Jsme živnostník, který vám nabízí veškeré služby v oblasti: zednictví, hrubé stavby, zateplení, omítky, štuky, sádrokartóny, instalatérské a elektro práce, stavba plotů, rekonstrukce bytů a bytových jader, malířství, podlahářství, výkopové a bourací práce. Služby hodinového manžela - opravy a údržby v bytech a domech, montáže nábytků a další služby. Těším se na spolupráci.

Montáž a demontáž nábytku, Hodinový manžel, Instalatéři, Malíři a tapetáři, Podlaháři, Sádrokartonáři, Výkopové práce, Zedníci, Izolace, Maltové a omítkové směsi, Ploty, sloupky a pletivo, Sádrokarton, Omítky a štuky, Ploty, oplocení, Přestavby a přístavby, Rekonstrukce bytových domů, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Zemní práce, Koupelny a sociální zařízení, Půdní vestavby, Stropy, Rekonstrukce rodinných domů, Dekorativní betonové stěrky

Ohodnocené realizace

Velmi ochotný a příjemný pán. Realizace byla předána opožděně z důvodu subdodavatele, ale byla poskytnuta sleva. Jinak vše v pořádku. Pokud budeme potřebovat, opět oslovím pana Sošku.

1.3.2024

Vše v pohodě.

22.2.2024

Vše proběhlo v pořádku, jsem spokojená.

3.1.2024

Naprostá spokojenost, firma realizovala mou poptávku po tel. domluvě hned druhý den. Pan Soška opravil i další závady v bytě. Příjemné vystupování, kvalitní a rychlá práce.

11.12.2023

Naprostá spokojenost! Práce provedena bezchybně, pan Soška je velmi šikovný odborník na svém místě!

skříňka pod varnou desku šuplík nad myčku skříňka pod varnou desku
30.6.2023

Byla jsem velmi spokojená s ochotou a rychlostí výměny.

19.5.2023

Od výměny čtyř WC jsem již s panem Soškou měl možnost řešit i další poptávky, či dodávky služeb. (Oprava jističů, zásuvek, odpadů, topení, úklid objektu, organizace i ostatních profesí atd..), osobní přístup, angažovanost, vždy možná dohoda rozsahu…

18.1.2023

Oprava lustru proběhla k naší spokojenosti, super.

20.12.2022

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Skalice ev. č. 132
Frýdek-Místek
73801

Telefon:

604 405 557

Email:

hodinovy@sousedmichal.cz

Web:

http://sousedmichal.cz/