HouseIN design s.r.o.

99 % 11 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Naše společnost nabízí služby ve dvou kategoriích. V oblasti interiéru - zde provádíme kompletní rekonstrukce domů,bytů,koupelen.Ale také "jen" instalatérské,obkladačské,zednické práce nebo práce hodinového manžela. V oblasti exteriéru nabízíme realizace a údržby zahrad,včetně s tím souvisejících drobných staveb v podobě plotů,opěrných zdí,pergol,příjezdových a zpevněných ploch.

Instalatéři, Topenáři, Kanalizace a odpady, Rozvody a instalace, Teplovodní podlahové topení, Interiérové přestavby, Přestavby a přístavby, Rekonstrukce bytových domů, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce rodinných domů, Zemní práce, Zemní protlaky, Bazény, sauny a vířivky, Okrasné zahrady a architektura zahrad, Realizace zelených střech a fasád, Revitalizace zeleně, Zahradní domky a pergoly, Zahradní jezírka, Zahradníci

Ohodnocené realizace

Děkuji, spokojenost.

27.10.2023

Koupelna dle mých požadavků je super ale vždy musíte počítat s nějakou tou tisícovkou navicl Jsem velice spokojena s komunikaci a ochotou vždy se domluvit Super tuto firmu doporučuji 😀👍😀

dveře s prosklením WC bílo černá bílo černá koupelna bílo šedá koupelna sprchový kout
26.10.2023

Vše proběhlo jak mělo. Ochota, zručnost, slušnost. Děkuji.

11.5.2023

Tuto firmu doporučuji - celková spokojenost. Kvalitní práce, výborná komunikace, pružnost při změnách, ke kterým došlo během realizace zakázky, jasný rozpočet i kalkulace, spolehlivost.

mramorová koupelna obklad mramor mramor v koupelně obklad dekor mramor
9.5.2023

Vše v naprostém v pořádku. Rychlá a příjemná komunikace, profesionální přístup a oprava. Děkujeme a můžeme maximálně doporučit.

4.4.2023

Skvěle odvedená práce firmy. Jsem moc spokojená. Všem mohu tuto firmu jen doporučit. Práce jim jde od ruky. Na čem jsme domluvili, to splnili do puntíku a bez problémů. Poměr cena - kvalita super.

25.11.2022

Vše proběhlo v pohodě a pan Dvořák je muž na svém místě. Moc děkujeme.

koupelna s obkladem dřevo dekor dřeva v koupelně před rekonstrukcí
10.11.2022

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Ladova 171
Liberec 17
46014

Telefon:

602 144 455

Email:

dvorak@hindesign.cz

Web:

http://hindesign.cz/