EKOTERM s.r.o.

97 % 4 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Montáž, prodej, servis elektrického podlahového vytápění. Instalace topných kabelů a rohoží do podlahy, na potrubí, do okapů pro ochranu před sněhem a mrazem. Topení levně, rychle, kvalitně. Montáž celá ČR, Dodávky materiálu po ČR, EU i mimo EU. Zkušenosti v oboru od r. 1974. Značky EKOHEAT, DEVI, Raychem, Fenix,.. Tepelná technika, Podlahové vytápění, Servis topných kabelů a regulace.

Topenáři, Servis tepelné techniky, Otopná tělesa, Podlahové vytápění, Teploměry a termostaty, Elektrické podlahové topení, Teplovodní podlahové topení, Tepelná čerpadla, Rodinné domy a vily, Elektrikáři, Obkladači, Koupelny a sociální zařízení, Bytové domy, Dřevostavby, Ekologické stavby, Hrubé stavby, Nebytová výstavba, Nízkoenergetické domy, Rodinné domy, Rekonstrukce bytových domů, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce památek, Rekonstrukce rodinných domů, Modulární stavby

Ohodnocené realizace

Dobrá komunikace a ve všem mi vyhověli.

10.3.2023

Srozumitelné podání možné realizace podlahového topení. Ochota se seznámením dostupných materiálů na vypořádání požadavku. Děkuji.

10.2.2022

Všechno proběhlo v pořádku, s prací jsem spokojen.

2.1.2019

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Bělohorská 167/164
Praha 6
16900

Telefon:

235 300 840

Email:

obchod@topenipraha.cz

Web:

http://www.topenipraha.cz