Jan Ouřada

doporučeno zákazníky certifikát

Odvoz a likvidace odpadu, kontejnery, Vyklízecí služby, Bytové dekorace, Dílenský nábytek, Montáž a demontáž nábytku, Dlaždiči, Hodinový manžel, Lakýrníci a natěrači, Malíři a tapetáři, Obkladači, Sádrokartonáři, Stavební zámečnictví, Svářeči, Výkopové práce, Zámečníci, zámečnické služby, Zedníci, Kováři, Lešení, Brány, Interiérové dveře, Kontejnery, Zámková dlažba, Chodníky, Čisté prostory, Fasády, Garáže, Koupelny a sociální zařízení, Kovové schodiště, Omítky a štuky, Ploty, oplocení, Příčky a stěny, Půdní vestavby, Terasy, Zábradlí, Zateplení a tepelná izolace, Hrubé stavby, Rodinné domy, Interiérové přestavby, Přestavby a přístavby, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce rodinných domů, Bourací práce a demolice staveb, Hydroizolace - ostatní, Hydroizolace vnitřních prostor, Zemní práce, Zahradní domky a pergoly, Kovovýroba, Svařování, Tryskování a pískování, Jádrové vrtání, Sanace ekologických zátěží, Dekorativní betonové stěrky

Ohodnocené realizace

Vše bylo provedeno v pořádku. Ani se nechce věřit, že v dnešní době je to možné. Firmu doporučuji.

9.12.2020

Vstřícnost, domluva, kvalita provedené práce bez problémů, čas a celková doba rekonstrukce přes termín. Jinak vesměs vše v pořádku. Určitě mohu doporučit.

11.6.2020

Vstřícný a ochotný přístup, bezproblémová komunikace, rychlá realizace dle našeho přání a kvalitně odvedena práce. Mohu jen doporučit.

18.9.2019

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Sluneční 118
Zruč - Senec
33008