Job for people s.r.o.

doporučeno zákazníky certifikát

Zaměřujeme se na Střední Čechy, Prahu, Jižní a Západní Čechy. Zahradní specialista s.r.o. Vám nabízí opravdu široké spektrum služeb. Provádíme realizace zahrad, včetně 2D a 3D vizualizací, úpravy terénu, výkopových prací. Budujeme jezírka a vodní biotopy - ať už chcete jezírka koupací či okrasná, vodopádek, kaskádu, obraťte se na nás! Stavíme skalky, pokládáme závlahové systémy, osazujeme interiéry a zelené stěny v interiéru, vyrábíme mechové stěny a obrazy dle přání zákazníka a mnoho dalšího... Zahradní specialista s.r.o. Vám dále zprostředkuje bezúdržbové hliníkové ploty, pergoly či altány, chodníčky, dlažby. Stavíme také terasy nejen ze dřeva,ale také z dřevoplastů. Jako našemu zákazníkovi poskytujeme jen ty nejkvalitnější materiály a služby. A protože o Vás, naše milé zákazníky, pečujeme, u každé provedené realizace, provádíme celoroční údržbu – sekání trávy, řez a tvarování stromů, keřů živých plotů, hnojení, ošetření proti chorobám a škůdcům až po zazimování rostlin. U nás zkrátka od začátku až do konce! Úroveň a prestiž práce stále zvyšujeme. Naši pracovníci jsou pravidelně proškolováni a jen díky tomu Vám můžeme garantovat precizní provedení práce. Jako jediní v okolí Příbrami jsme členy SZKT (Společnost pro zahradní a krajinářskou tvorbu) Staňte se našim zákazníkem i Vy. Neváhejte nás kontaktovat, těšíme se na Vás.

Zimní zahrady, Ekologické stavby, Zemní práce, Bazény, sauny a vířivky, Okrasné zahrady a architektura zahrad, Realizace zelených střech a fasád, Revitalizace zeleně, Zahradní domky a pergoly, Zahradní jezírka, Kácení stromů, Návrhy a realizace zeleně, Údržba veřejné zeleně, Zahradníci, Prodej a servis zahradní techniky, Zahradnictví, Zavlažovací systémy pro zahradu, Okrasné dřeviny, Sadařství a vinařství, Osivo a semena, Sazenice

Ohodnocené realizace

Rychlé jednání a příjezd na domluvu o práci, rozsah prací a nacenění. Po dokončené práci a ne všech provedených úkonů domluvy a nacenění, vyskočila cena o třetinu. Pan Prokop, nabídl, že to přijedou dodělat, ale zase jako novou zakázku s novou cenou…

19.3.2024

S prací objednané firmy jsem byla velmi spokojená. Vše bylo uděláno podle mého přání, odpad byl čistě sesbírán a odvezen. Moc děkuji.

22.2.2024

Skvělá komunikace s firmou , bezvadná organizace pracovníků. Jsem maximálně spokojená. Moc děkuji.

19.10.2023

S firmou, která poslala 3 zdatné pracovnice, jsem byl max. spokojen. Zaplelevenou zahradu vyčistily v krátkém čase vč. úklidu.

4.9.2023

Jednání s panem Prokopem bylo výborné. Byla jsem spokojená s odvedenou prací.

14.8.2023

Rychlá odezva, kvalitní provedení zakázky.

12.7.2023

Velmi dobré a rychlé služby a nepředražují.

14.2.2023

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Na Svahu 336
Příbram - Příbram VI-Březové Hory
26101