ARC vehicles s.r.o.

99 % 6 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Specializujeme se na veškeré práce v oblasti osobní a užitková auta, pneumatiky, pneuservis, dodání a montáž tažného zařízení. Jsme výhradním distributorem a servisní organizací pro ČR a SR Modul-System https://www.modul-system.cz/ - zástavbové systémy pro užitková a speciální vozidla všech značek a typů * Zástavby MODUL-SYSTEM nabízíme v několika základních produktových řadách, které lze mezi sebou vzájemně kombinovat. Dodávané produktové řady MODUL-SYSTEM jsou plně certifikovány a jedná se v současnosti o nejpevnější a zároveň nejlehčí zástavby tohoto typu pro užitková a speciální vozidla na trhu. Rhino Products https://www.rhinoproducts.eu/ - příslušenství pro dodávky, užitková vozidla a speciální vozidla všech značek a typů *střešní nosiče, tyče, zádržné prvky na žebříky, schůdky zadních dveří, zařízení pro převoz trubek a další příslušenství vozidel.

Vybavení pro autodílny, Motocykly a čtyřkolky, Nákladní vozidla, Osobní a užitková vozidla, Nákladní auta, Osobní a užitková auta, Pneumatiky, Tunning, Montáž servis a revize LPG, Pneuservis, Autoskla, Autolakýrníci

Ohodnocené realizace

S prací jsem spokojen, celková ochota, cena, jen spoj je trochu komplikovaný.

1.7.2022

Kontakt s firmou velmi dobrý, ochota, plnění termínů. Do současné doby využíváme její služby i v jiných problémech s autem.

11.11.2021

Spokojenost s cenou i rychlostí i s přístupem.

21.5.2021

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Za brankou 444
Hostouň
27353

Telefon:

734 446 195

Email:

kdanisova@arcvehicles.cz

Web:

http://www.arcvehicles.cz