IR INSPECTIONS s.r.o.

doporučeno zákazníky certifikát

Naše firma vám nabídne komplexní služby, týkající se zejména Teambuilding, Kurzy a tréninky pro firmy, Znalci a odhadci, Teambuilding, Nízkoenergetické domy, Architekti, Projektová dokumentace, Průkazy energetické náročnosti budov, Stavební dozor, Zpracování odborných posudků ve stavebnictví.

Teambuilding, Kurzy a tréninky pro firmy, Znalci a odhadci, Teambuilding, Nízkoenergetické domy, Architekti, Projektová dokumentace, Průkazy energetické náročnosti budov, Stavební dozor, Zpracování odborných posudků ve stavebnictví, Projektování dopravních a inženýrských staveb, Stavební rozpočty

Ohodnocené realizace

Oproti konkurenci levnější (ceny jsou rozumně nastaveny), komunikace vzhledem k období dovolených mírně vázla, ale vše proběhlo k mé spokojenosti. Pro daný účel - zcela formální záležitost, papír, aby se vyhovělo předpisům - zcela vyhovuje. Celkově…

20.3.2020

Vše bylo provedeno v souladu dle zakázky.

3.12.2018

Skvělá spolupráce a velmi rychlé provedení. Dohodnutý termín byl dodržen. Dokonce zvládl práci předat o 2 dny dříve, než avizoval. Firmu ráda doporučím dalším.

26.2.2018

Výborná komunikace, srozumitelné pokyny při zpracování, pohotové řešení a výborná cena. Děkuji za zprostředkování a spolupráci.

7.4.2017

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Masarykovo náměstí 93
Police nad Metují
54954