Lukáš Žabenský

100 % 4 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Nabídka služeb: Kácení stromů, Betonové podlahy a konstrukce, Klempíři, Sádrokartonáři, Omítky a štuky, Výkopové práce, Zedníci, Tesaři, Opěrné zdivo a ztracené bednění, Ploty, sloupky a pletivo, Rodinné domy, Hrubé stavby, Základové desky, Zateplení a tepelná izolace, Interiérové přestavby, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytových domů, Zemní práce, Výškové práce, Střechy, Lité a anhydritové podlahy, Ploty, oplocení, Rekonstrukce rodinných domů, Zahradní domky a pergoly, Rekonstrukce bytů, Pokrývači, Přestavby a přístavby, Jádrové vrtání. Kontaktujte nás, zašleme vám cenovou nabídku.

Betonové podlahy a konstrukce, Jádrové vrtání, Klempíři, Pokrývači, Sádrokartonáři, Tesaři, Výkopové práce, Zedníci, Opěrné zdivo a ztracené bednění, Ploty, sloupky a pletivo, Lité a anhydritové podlahy, Omítky a štuky, Ploty, oplocení, Střechy, Zateplení a tepelná izolace, Hrubé stavby, Rodinné domy, Základové desky, Interiérové přestavby, Přestavby a přístavby, Rekonstrukce bytových domů, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce rodinných domů, Výškové práce, Zemní práce, Zahradní domky a pergoly, Kácení stromů, Úklid bytových prostor, Úklid komerčních prostor, Úklid průmyslových prostor, Vyklízecí služby

Ohodnocené realizace

Domluva byla rychlá, profesionální. Termín byl dodržen přesně i domluvená cena. Práce provedena odborně, rychle, bez problémů. Vřele doporučuji.

6.11.2023

Všechno proběhlo naprosto bez problémů, domluva rychlá, co bylo ujednáno, to proběhlo. Úklid byl provedený precizně, byli maximálně ochotní a vstřícní, přijeli na čas. Jsem velmi spokojená a můžu jen doporučit.

31.7.2023

Byla jsem velice spokojená. Děkuji.

20.4.2023

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Bedřišská 1860/6
Ostrava - Hulváky
70900

Telefon:

776 242 826

Email:

lukaszabensky2@seznam.cz