Karel Andrle - Truhlářství a Stavebnictvi Andrle

100 % 4 hodnocení
doporučeno zákazníky

Jsme česká firma, která vám nabídne služby v oblasti: Truhlářství a Stavebnictví. Zahradní domky a pergoly, Doplňky, Lavice, židle a křesla, Ostatní, Stoly, Úložné prostory, Zahradní houpačky.

Doplňky, Lavice, židle a křesla, Stoly, Úložné prostory, Zahradní houpačky, Půdní vestavby, Dřevostavby, Hrubé stavby, Interiérové přestavby, Přestavby a přístavby, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce rodinných domů, Revitalizace budov, Zahradní domky a pergoly, Modulární stavby

Ohodnocené realizace

Firma na poptávku reagovala obratem a s prací se začalo během dvou týdnů v domluvený den. Komunikace byla bezproblémová, pracovníci se chovali velmi ohleduplně, pan Andrle byl velmi ochotný a vstřícný. Práce se o pár dní protáhly, ale předem…

schody do podkroví dřevěný obklad dřevěné podkroví obklad podkroví střešní okno
28.3.2018

Velice spokojen, výborně jednání. Doporučuji všem.

9.2.2018

Super komunikace hned od první schůzky. Pan Andrle dovede nabídnout, poradit a hlavně se o vše postará. Jsem velmi spokojená i díky rychlosti zhotovení a určitě se na firmu opět obrátím znovu. Finančně jsem také spokojená. Mohu jen doporučit.

18.5.2017

Určitě mohu doporučit. Komunikace velmi dobrá, rychle reagují na potřeby objednavatele. Práce byla provedena profesionálně a za slušnou cenu.

6.9.2016

Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Za Brodcem 240
Kutná Hora - Malín
28401