Kernel.cz, s.r.o.

doporučeno zákazníky

Topenářské, plynařské, instalatérské práce. Zejména novostavby, rekonstrukce ve Středočeském kraji a Praze. Montáže a opravy - topení, plynu, vody, kanalizace. Rozvody potrubí. Solární ohřev vody a topení. Výměna domovních stoupaček. Kotle a kotelny. Tepelná čerpadla. Vše na klíč a bez starostí.

Správa komerčních prostor, Správa kotelen, Správa nekomerčních prostor, Instalatéři, Plynaři, Svářeči, Topenáři, Čištění odpadů a kanalizací, Průmyslové čištění, Čističky odpadních vod, Kanalizace a odpady, Komíny, Koupelny a sociální zařízení, Kuchyně a gastronomické provozy, Požární technika a systémy, Rekuperace a vzduchotechnika, Rozvody a instalace, Teplovodní podlahové topení, Úpravny vody, Žumpy, jímky, Vodohospodářské stavby a Revitalizace vodních toků, Tepelná čerpadla, Fotovoltaika a větrná energie, Solární panely, Revize kotlů na tuhá paliva, Revize plynových zařízení, Servis tepelné techniky, Trubky, Kotle, Otopná tělesa, Plynoinstalační materiál, Podlahové vytápění, Teploměry a termostaty, Vodoinstalační materiál, Vany, sprchy a zástěny, Sanitární keramika, Sanitární technika, Studny, Potrubní systémy a potrubářské práce, Rekonstrukce bytových domů, Přestavby a přístavby, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce rodinných domů, Výroba polotovarů

Ohodnocené realizace

Domluvili jsme se přes emaily a telefon, dal nám několik cenových nabídek. Rozhodovali jsme se mezi dvěma druhy topení. Vyšel nám vstříc a řešíme s ním další mimo poptávku.

11.7.2019

Profesionálně provedená práce, perfektní domluva, dodržení domluvených termínů, následné ověření spokojenosti zákazníka. Rozhodně tuto firmu doporučuji.

7.3.2019

Rychlá a kvalitní práce, výborná komunikace. Dodržení dojednaných termínů. Spokojenost.

4.12.2018

Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Pod Hajnicí 1079
Velké Přílepy
25264