Jaroslav Chmelař

doporučeno zákazníky certifikát

Jsme ModerníMalíři a to hned z několika důvodů. K výmalbě používáme moderní zařízení Airless, díky kterému můžeme pracovat ještě rychleji a precizněji. Nebojíme se ani nevšedních technik dnešní doby, jako je například ,,houbičkování”, apod. Rádi Vám pomůžeme s jakoukoliv natěračskou a malířskou prací. Ať už půjde o malbu pokojů, hal, nátěry plotů, fasád, apod. Vždy se snažíme zákazníkovi vyjít maximálně vstříc s jeho možnostmi termínů a také je pak dle domluvy dodržujeme. Domluvíme se na předběžné ceně, kterou se vždy snažíme dodržet. V ojedinělých případných se může stát, že se objeví skutečnosti, které nebylo možné předvídat a může se to promítat na konečném termínu či ceně realizace. V takovém případě ihned kontaktujeme našeho zákazníka a domluvíme další postup k oboustranné spokojenosti.

Lakýrníci a natěrači, Malíři a tapetáři, Dekorativní betonové stěrky

Ohodnocené realizace

Vše proběhlo v pořádku.

4.8.2022

Komunikace, domluva i výsledek bez výhrad...

9.6.2022

Rychlá komunikace. Perfektně odvedená práce, bez chyb. Po malování uklizeno. Velice sympatický malíř. Všem vřele doporučujeme.

7.3.2022

Perfektní firma. Spokojenost na 100%.

2.3.2022

Vše proběhlo v pořádku, firmu mohu jen doporučit. :)

9.2.2022

Spokojenost.

zelená výmalba trojúhelníky výmalba kávová stěna
14.1.2022

Komunikace s panem Chmelařem byla příjemná a bezproblémová. Při rekonstrukci domku poradil se správným načasováním výmalby a práci odvedl rychle, velice kvalitně a hlavně naprosto bez nepořádku. Tuto firmu velice ráda doporučuji všem, kteří chtějí…

11.1.2022

S prací firmy Jaroslav Chmelař jsem byla velice spokojená, jsou to tři sympatičtí kluci, kteří odvedli skvělou práci. Po výmalbě vše uklidili a nastěhovali mi nábytek, takže jsem byla ušetřena spousty práce. Tuto firmu mohu každému jen doporučit.

27.10.2021

Kéž by byli všichni řemeslníci přesně takoví jako tato firma. Jsme maximálně spokojení. Skvělá komunikace, ochota, vstřícnost, preciznost. Perfektní výsledek, se kterým se spokojí i největší detailista. Vřele doporučujeme!

7.10.2021

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Sakařova 1331
Pardubice - Bílé Předměstí
53003