Zdeněk Vokolek

100 % 2 hodnocení

Firma Zdeněk Vokolek vám nabízí služby v těchto oblastech. Parapety, Zakázková výroba, Ostatní, Stoly a židle, Zahradní nábytek, Dlaždiči a obkladači, Instalatéři, Klempíři, Ostatní, Pokrývači, Tesaři, Truhláři, Zedníci, Příčky a stěny, Hrubé stavby, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce rodinných domů, Zahradní domky a pergoly, Vnitřní a venkovní parapety. Pro domluvení schůzky nás kontaktujte.

Zakázková výroba z masivu a kulatiny, Zahradní nábytek, Dlaždiči, Instalatéři, Klempíři, Pokrývači, Tesaři, Truhláři, Zedníci, Vnitřní a venkovní parapety, Příčky a stěny, Hrubé stavby, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce rodinných domů, Zahradní domky a pergoly, Odvoz a likvidace odpadu, kontejnery, Dřevěné obklady, Okna a dveře, Zahradníci, Kanalizace a odpady, Koupelny a sociální zařízení, Komíny, Omítky a štuky, Ploty, oplocení, Rozvody a instalace, Půdní vestavby, Betonové schodiště, Terasy, Rodinné domy, Interiérové přestavby, Základové desky, Hydroizolace vnitřních prostor, Hydroizolace vodorovných střech a teras, Přestavby a přístavby, Celodřevěné schodiště, Celodřevěné schodiště, Kovové schodiště, Kovové schodiště, Schodiště (kámen, cihla, sklo a jiné materiály), Schodiště (kámen, cihla, sklo a jiné materiály), Obkladači, Jádrové vrtání, Úpravny vody, Sanace ekologických zátěží

Ohodnocené realizace

S firmou pana Vokolka jsem byla nadmíru spokojena a určitě využiji jejich služeb i do budoucna. Práce je kvalitně a precizně odvedena. Ocenila jsem i jejich nápady, doporučení, udělat pár věcí jinak než jsem původně plánovala.

30.5.2019

S firmou jsem byla maximálně spokojená. Můžu doporučit.

27.2.2019

Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Břežany I 65
Břežany I
28002