Rudolf Riezner

98 % 13 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Specializujeme se na veškeré práce v oblasti Tepelná čerpadla, Servis energetických zařízení, Podlahové vytápění, Kotle.

Tepelná čerpadla, Servis energetických zařízení, Podlahové vytápění, Kotle

Ohodnocené realizace

Vše proběhlo v naprostém pořádku. Chlapi přijeli na místo dřív než já a byli rychle hotovi, i když musel jeden z nich ještě přikoupit materiál. Co mohli, vysvětlili, pomohli dotáhnout starý kotel po schodech z druhého patra až do sklepa. Komunikace…

16.2.2023

Po neopravitelné poruše původního plyn. kotle zareagovali rychle, přišli s kvalitní nabídkou za rozumnou cenu a dva týdny od zadání poptávky byl nový kotel namontován a odzkoušen, při následných dotazech reagovali okamžitě i přes WhatsApp. Za mně…

13.10.2022

Rychlé vyřízení poptávky, kvalitní provedení výměny kotle včetně úklidu a odvozu starého nefunkčního kotle. Nadmíru spokojený.

6.9.2022

Pan Riesner byl velmi ochotný, jeho montéři šikovní a zakázku provedli perfektně. Jsem s nimi velmi spokojen.

18.10.2021

S fy Riezner jsme byli spokojeni, jednání bylo konstruktivní, co bylo dojednáno, bylo splněno. Taktéž montáž tepelného čerpadla včetně revize elektro bylo v termínu i kvalitě. Další se uvidí po delším provozu zařízení.

1.9.2021

Maximálně profesionální firma. Zajištění všeho potřebného od konzultace přes realizaci po revize a to v časové tísni (v únoru odešel starý kotel, pandemie) podtrženo velmi slušnou cenou. Moc děkuji.

1.4.2021

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Třebovická 5070/82
Ostrava - Třebovice
72200

Telefon:

608 712 869

Email:

riezner@gmail.com