Elektroservis Hlísta, s.r.o.

doporučeno zákazníky certifikát

Jsme malá firma, která by Vám ráda nabídla své služby v oboru Elektro. Jedná se o komplexní rozvody elektroinstalace a všeho co s tím souvisí. Výsledkem naši práce jsou moderní a bezpečné rozvody elektroinstalace či hromosvodů. Našimi zákazníky jsou firmy, vlastnící domů, bytová družstva či SVJ. Spolupracujeme s odborníky dalších souvisejících řemesel. Nepodceňujeme rizika. Přehledně informujeme o všech důležitých skutečnostech. Jsme Elektroservis Hlísta s.r.o.

Prodej a servis satelitní techniky, Svítidla a osvětlení, TV, audio a video, Dodávky elektrické energie, Fotovoltaika a větrná energie, Počítače a notebooky, Počítačové komponenty, Servery a vybavení, Síťové prvky, IT poradenství a instalace, Servis hardware, Servis software, Lustry, lampy, osvětlení, Alkoholické, Revize elektro zařízení, Domovní spínače a zásuvky, Jističe, chrániče a rozvodnice, Kabely, vývodky a matice, Senzory pohybu, Svítidla a žárovky, Elektrické podlahové topení, Hromosvody, Veřejné a areálové osvětlení, Kamery a kamerové systémy, Zabezpečovací systémy, Elektrikáři, ID karty

Ohodnocené realizace

Výborná zkušenost, obrovská ochota a kvalitně odvedená práce.

19.5.2023

Byla jsem velice spokojená po všech stránkách. Elektroservis Hlísta je seriózní firma.

8.9.2021

Vstřícný přístup, s odvedenou práci jsem spokojen.

17.9.2020

Vše proběhlo tak, jak mělo. Cena odpovídala práci, doporučuji ostatním.

9.9.2020

Určitě doporučuji. Vzhledem k tomu, že byt máme 30 km daleko, vše nám zařídili a byli velmi příjemní. Umí své řemeslo. Vše zvládli v rychlé a v krátké době. Je to sehraná parta a pan Hlista je bezkonkurenční a profesionální. Všem doporučujeme.

7.8.2020

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

U Stavisek 855/76
Ostrava - Radvanice
71600