ZEM+STO s.r.o.

99 % 9 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Provádíme především služby v oborerech Truhlářské, tesařské dřevo, krovy a latě, Zakázková výroba z masivu a kulatiny, Kácení stromů, Truhláři, Zahradníci, Údržba veřejné zeleně, Návrhy a realizace zeleně, Výškové práce, Okrasné zahrady a architektura zahrad, Zahradní jezírka, Revitalizace zeleně, Zahradnictví, Kuchyně, Skříně, postele, komody a knihovny, Zahradní nábytek, Vestavěné skříně, Stoly a židle, Ostatní, Ploty, oplocení, Zimní zahrady, Renovace kuchyní. Zpracujeme pro vás cenovou nabídku.

Zahradnictví, Zahradníci, Návrhy a realizace zeleně, Zahradní jezírka, Okrasné zahrady a architektura zahrad, Revitalizace zeleně, Zimní zahrady, Ploty, oplocení, Truhláři, Truhlářské, tesařské dřevo, krovy a latě, Kuchyně, Renovace kuchyní, Skříně, postele, komody a knihovny, Vestavěné skříně, Stoly a židle, Zahradní nábytek, Zakázková výroba z masivu a kulatiny, Údržba veřejné zeleně, Kácení stromů, Výškové práce

Ohodnocené realizace

Naprostá spokojenost! Pan Starý i jeho kolega jsou opravdu úžasní, milí, velmi pracovití a zkušení ve své práci. Za jeden den udělali práci, kterou my bychom nikdy nezvládli. Jsou velmi pozorní, zahradu prošli a ošetřili všechny stromy, které jim …

19.3.2024

Komunikace s firmou, kvalita provedení a jednání na profesionální úrovni. Mohu tuto firmu vřele doporučit.

5.12.2023

Naprostá spokojenost, super přístup, rychlé řešení, prostě výborné hodnocení, velmi doporučuji.

5.12.2023

Dobrá komunikace, rychlá práce.

15.12.2022

Máme hotovo a jsme maximálně spokojeni. Oba dva pánové jsou úžasně sehraní, sympaťáci a velmi příjemní. Pan Starý - to je usměvavé sluníčko. Nic neponičili, vše dopadlo na jedničku. Moc jim děkujeme.

6.12.2022

Naprostá spokojenost.

28.11.2022

S prací této firmy jsme byli velmi spokojeni. Příjemné jednání, profesionální práce. Rádi bychom i v budoucnu využili jejich služby.

5.5.2022

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Dobrovského 595
Rajhrad
66461

Telefon:

728 602 132

Email:

radek.stary197@seznam.cz