RIVA STAV, spol. s r.o.

doporučeno zákazníky certifikát

Kompletní služby v oblastech Rekonstrukce rodinných domů, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Interiérové přestavby, Rodinné domy, Chodníky, Fasády, Garáže, Zateplení a tepelná izolace, Kanalizace a odpady, Koupelny, Odhlučnění prostor, Omítky a štuky, Ploty, oplocení, Požární technika a systémy, Příčky a stěny, Půdní vestavby, Rozvody a instalace, Schody a zábradlí, Střechy, Stropy, Dlaždiči a obkladači, Lakýrníci a natěrači, Malíři a tapetáři, Montáž oken a dveří, Sádrokartonáři, Podlaháři, Zedníci.

Přestavby a přístavby, Betonové podlahy a konstrukce, Dlaždiči, Elektrikáři, Izolatéři, Lakýrníci a natěrači, Malíři a tapetáři, Montáž oken a dveří, Podlaháři, Sádrokartonáři, Výkopové práce, Zedníci, Chodníky, Palubkové fasády, Fasády, Foukaná izolace, Garáže, Kanalizace a odpady, Koupelny a sociální zařízení, Odhlučnění prostor, Omítky a štuky, Ploty, oplocení, Požární technika a systémy, Příčky a stěny, Půdní vestavby, Rozvody a instalace, Betonové schodiště, Střechy, Stropy, Terasy, Zateplení a tepelná izolace, Bytové domy, Hrubé stavby, Nebytová výstavba, Rodinné domy, Základové desky, Interiérové přestavby, Přestavby a přístavby, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce průmyslových staveb, Rekonstrukce rodinných domů, Bourací práce a demolice staveb, Celodřevěné schodiště, Celodřevěné schodiště, Kovové schodiště, Kovové schodiště, Schodiště (kámen, cihla, sklo a jiné materiály), Schodiště (kámen, cihla, sklo a jiné materiály), Hasičská technika a vybavení, Stříkaná izolace, Obkladači, Suché podlahy, Jádrové vrtání, Dekorativní betonové stěrky

Ohodnocené realizace

naše poptávka z února roku 2020 byla realizována až letos v květnu 2021. Zpoždění způsobily rekonstrukční práce v SVJ budově. Pan Radim Vacek z firmy RIVA STAV přesto náš požadavek ochotně splnil. Spolehlivá domluva, natěračské práce byly odvedeny…

8.6.2021

Spolehlivá firma, věcná a zdvořilá komunikace, plnění termínů, skromní a ohleduplní pracovníci. Kvalita práce výborná. Přeji další úspěchy.

10.12.2020

Vše bylo v pořádku, firma udělala vše dle našich představ, profesionální jednání i super cena. Firmu Riva Stav s.r.o. bychom doporučili.

12.2.2019

Mohu jen doporučit. Dobře odvedená práce a profesionální přístup.

8.10.2018

S prací jsem velmi spokojená. Dohoda dobrá, bylo nutné vyladit podmínky, ale pak už šlo vše jak po másle. Mohu doporučit, ale rozhodně je nutné si vše předem odsouhlasit.

11.9.2018

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Kubelíkova 1598/10
Praha 3
13000