All Plan Projekt, s.r.o.

98 % 8 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Specializujeme se na veškeré práce v oblasti Inženýrské služby, Projektová dokumentace, Projektování technického zařízení budov, Průkazy energetické náročnosti budov, Statika staveb, Inženýrské sítě, Ocelové konstrukce a montované haly, Geodetické služby.

Inženýrské sítě, Projektová dokumentace, Projektování dopravních a inženýrských staveb, Dopravní komunikace, Dopravní inženýrství, Potrubní systémy a potrubářské práce, Stavební rozpočty, Dopravní telematika

Ohodnocené realizace

Výborná spolupráce s firmou All Plan Projekt, s.r.o. na projektu restaurace KFC DRIVE THRU v Kladně. Dokumentaci vypracoval Ing. Jiří Drbohlav, Ph.D. ve výborné kvalitě. Hodnotil Ing. arch. Jiří Kapusta, jednatel společnosti STAVOCONSULT s.r.o.

5.12.2023

Tuto firmu můžu jen doporučit, skvělé jednání, projekt na jedničku zpracovaný. Komunikují hned a jsou moc ochotní. I po zaplacení s námi stále jednají, když se vyskytnou nějaké potíže. Opravdu super! Moc děkujeme, není to s námi zrovna jednoduché a…

10.8.2022

Projekt mám vyhotoven k 13.7.22. Dlouho jsem čekala, nevím přesně jestli to vázlo na rozhodnutí dopravního inspektoratu.

29.7.2022

All Plan Projekt doporučuji všem. Výborná a vstřícná komunikace, rychlé jednání. Vše zařídili za nás. Moc moc dekujeme.

4.5.2022

Jednání s firmou All Plan Projekt bylo perfektní a i s výsledkem jsem velmi spokojena.

2.2.2022

Za nás dopuručuji, rychlost, vstřícnost, ochota

4.11.2021

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Jiří Drbohlav - U nové hospody 884
Lysá nad Labem
28922

Telefon:

607 566 738

Email:

allplan.projekt@gmail.com

Web:

http://www.all-plan.cz