PROFILLIVING s.r.o.

doporučeno zákazníky certifikát

stavební činnost, kompletní rekonstrukce na klíč, včetně změny dispozic. Práce zednické, obkladačské, SDK , elektrikářské, instalatérské, bourací, vyklízecí a v neposlední řadě úklid firem a domácností.

Vyklízecí služby, Montáž a demontáž nábytku, Dlaždiči, Hodinový manžel, Jádrové vrtání, Obkladači, Sádrokartonáři, Svářeči, Zedníci, Úklid a čištění komunikací, Úklid bytových prostor, Úklid komerčních prostor, Zámková dlažba, Sádrokarton, Chodníky, Omítky a štuky, Příčky a stěny, Půdní vestavby, Terasy, Zateplení a tepelná izolace, Hrubé stavby, Základové desky, Interiérové přestavby, Přestavby a přístavby, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce rodinných domů, Bourací práce a demolice staveb, Čištění fasád, dlažby a střech, Zemní práce, Zemní protlaky, Údržba veřejné zeleně

Ohodnocené realizace

Byla jsem spokojená, ve všem vyšli vstříc. Cenově přijatelní a ochotní

19.7.2019

Co se dojednalo bylo provedeno v ucházející kvalitě.

26.4.2019

Vřele doporučuji. Výborný přístup zaměstnanců firmy, slušné chování a velký zájem majitele firmy o to, jak jsme byli spokojeni. Chválím přístup jak zaměstnanců tak i vedení. Ještě jednou děkuji za nevšední přístup. Moc doporučuji.

15.2.2019

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Ant. Suchého 2278
Kladno
27201