Ladislav Franc

100 % 13 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Něco málo o nás. Naše firma byla založena, která poskytuje služby v oblasti zabezpečovací techniky. Během krátké doby jsme rozšířili svůj sortiment na poskytování kompletních služeb v oblasti kamerových, zabezpečovacích a informačních technologií. Zakázky realizujeme z ověřených renomovaných výrobců, které jsou schváleny pro použití v ČR. Služby: Kamerové systémy, Solární kamery, GPS do aut na míru, Kamery do aut, GSM bezdrátové alarmy, Značkový alarm drátový/bezdrátový, Garážová vrata, Pojízdné brány, Průmyslové vrata, Závory, Okenní rolety, PC sestavy na míru, Repasované PC a Notebooky, IT SLUŽBY.

Chytrá domácnost, Kamery a kamerové systémy, Zabezpečovací systémy

Ohodnocené realizace

Vstřícnost, odbornost, kvalita, profesionalita, příznivá cena.

28.3.2024

Spokojenost po všech stránkách.

7.11.2023

Vřele doporučuji, skvělá domluva, příznivá cena a rychlé namontování.

29.6.2023

S touto firmou byla dobrá spolupráce. Rychlá komunikace i velmi rychlý termín instalace. Doporučuji.

7.6.2023

Mohu jen doporučit. Pan Jáchym přijel, zhodnotil situaci, dojel nakoupit materiál a ještě během dopoledne opravil vytrženou kameru a provedl servis ostatních kamer. Jsme spokojeni a zřejmě budeme s firmou i nadále spolupracovat.

10.5.2023

Rád bych pochválil firmu EyeSee z Českých Budějovic, která nám instalovala kamery na rodinný dům. Dávám 5 hvězd z 5. Do týdne bylo vše hotové - od nabídky po namontování a zprovoznění. S klukama je super domluva a vše co řekli, dodrželi.

20.3.2023

S firmou byla velice dobrá komunikace od samého začátku. Vše nám vysvětlili a na čem jsme se domluvili, tak fungovalo, dokonce i práce navíc - nainstalování dalšího připojení internet. sítě. Pánové byli velmi ochotní a vstřícní, pracovali v pohodě.…

1.11.2022

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Husova třída 1836/18
České Budějovice
37001

Telefon:

773 652 552

Email:

eyeseescam@gmail.com