Jakub Dyrynk

Nabízíme služby pro firemní i soukromé klienty. Mezi naše hlavní činnosti patří Sváření,potrubářské práce,zámečnické služby, Kovovýroba, demontáže a Montáže stavebního a strojního typu.

Motocykly a čtyřkolky, Motocykly a čtyřkolky, Nákladní auta a přívěsy, Přívěsné vozíky, Přívěsné vozíky, Užitková auta, Klimatizace – průmyslová, Nářadí, Skříně, postele, komody a knihovny, Stoly a židle, Zahradní nábytek, Léky a léčiva, Laboratorní chemikálie, Správa komerčních prostor, Správa kotelen, Správa nekomerčních prostor, Brusiči, Instalatéři, Klempíři, Stavební zámečnictví, Svářeči, Topenáři, Zámečníci, zámečnické služby, Kováři, Umělečtí kováři, Opravny průmyslových strojů a vybavení, Jakl profily, Plechy, Profilová ocel, Trubky, Otopná tělesa, Stavební kování, Brány, Vrata, Kamna a krbové vložky, Kovové schodiště, Ploty, oplocení, Rozvody a instalace, Teplovodní podlahové topení, Úpravny vody, Zábradlí, Potrubní systémy a potrubářské práce, Průmyslové stavby, Rekonstrukce průmyslových staveb, Vodohospodářské stavby a Revitalizace vodních toků, Bourací práce a demolice staveb, Kontejnery, Kovovýroba, Svařování, Ocelové konstrukce a montované haly, Výroba polotovarů, Výroba spotřebního zboží, Výroba zemědělských strojů a zařízení, Zavlažovací systémy pro zemědělství

Ohodnocené realizace

Jsem s jeho prací i jednáním spokojená. Budeme pokračovat i na jaře s další prací. Děkuji.

7.12.2023

Rychlá a profesionální práce. Jsem spokojen.

16.8.2023

Komunikace dobrá, ale cena dosti vysoká. Svaření 3 nerez kolen průměr 6 cm (bez materiálu) + doprava výrobku z Roudnice nad Labem 3.750,- Kč.

12.4.2023

Pana Dyrynka rozhodně nedoporučuji. Jinak celková doba výroby branky a vrat byla 5 měsíců, malá branka s vraty stala 38.000 + 21.000 Kč lakování a barva už se místy loupe.

lamelová brána lamely u brány kovové lamely detail kovové brány dvoukřídlá brána
27.4.2022

Na zadání mé poptávky se mi ozval pan Jakub Dyrynk. Dohodli jsme se, že si vrata přijede zaměřit a dohodneme podrobnosti. Přijel jak jsme si řekli vrata zaměřil a pak vyrobil Když však vrata namontoval tak se zjistilo že netěsni a že nejsou do…

6.10.2021

Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Černěves 14
Černěves
41301