Fa-Pechová Realizace

93 % 9 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Realizace Dlažeb všech druhů,Výstavba Zhotovení plotů, VÝKOPOVÉ,HYDROIZOLACE,BOURACÍ,ÚKLIDOVÉ,PŘÍPRAVNÉ,DOKONČOVACÍ,MALÍŘSKÉ práce. Vyřízení FVE a dotace Popřípadě-Na domluvě je toho více.

Dlaždiči, Lakýrníci a natěrači, Malíři a tapetáři, Sádrokartonáři, Výkopové práce, Zedníci, Dekorace fasád a interiérů, Betonové a terasové dlažby, Obruby, palisády a schody, Zámková dlažba, Chodníky, Kanalizace a odpady, Koupelny a sociální zařízení, Ploty, oplocení, Terasy, Zateplení a tepelná izolace, Interiérové přestavby, Přestavby a přístavby, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce rodinných domů, Bourací práce a demolice staveb, Hydroizolace - ostatní, Vysušování zdiva, sanace, injektáž, drenáž, Zemní práce, Zahradníci

Ohodnocené realizace

Oceňuji snahu dodržet termín, připomínky a výhrady k realizaci napravovat a komunikovat se zákazníkem. Až sníh sleze, ukáže se kvalita odvedené práce.

6.12.2023

Spolupráce s firmou splňovala naše očekávání. Termín byl dodržen. Pokud jsme měli připomínky k realizaci, velmi rychle reagovali a vše napravili.

5.12.2023

S prací i termínem zhotovení jsme spokojeni.

23.9.2022

Velmi spokojeni s přístupem k práci, dodržním termínu, s dobrou a kvalitní práci, úklidem po ukončení.

28.3.2022

Firma byla vybrána na základě výběrového řízení ze 4 firem a jejich cenové nabídky. Práce proběhla standartním stylem. Kvalita práce odpovídá ceně.

chodníčky u domu dlažba kolem domu zatravňovací dlažba srovnání terénu
24.3.2022

Takže - naprostá spokojenost, rychlost. A hlavně mají člověka, který všechno řídí a je precizní. Maximálně doporučuji, nic neřešte. Jsou fakt dobří a pokud máte penízky nad rozpočet, tak udělají i další práce. Marmolit, izolace podezdívek, patky na…

pojedzová zámková dlažba zámková dlažba šedá zámková dlažba
7.7.2021

Rychlá a dobrá komunikace, dobře odvedená práce.

dlážděný chodník
21.5.2021

Rychlé jednání, dodržený termín dokončení, kvalitní práce.

17.9.2020

Zeď již postavila fa paní Pechové. Vše proběhlo v pořádku.

20.7.2020

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Trnkovecká 1321/83a
Ostrava - Radvanice
71600

Telefon:

720 254 106

Email:

mirekpecha.mp@seznam.cz