ARBOR MORAVIA s.r.o.

doporučeno zákazníky certifikát

Firma ARBOR MORAVIA s.r.o. vám nabízí služby v těchto oblastech. Údržba veřejné zeleně, Návrhy a realizace zeleně, Zahradníci, Okrasné zahrady, Realizace zelených střech, Revitalizace zeleně. Pro domluvení schůzky nás kontaktujte.

Odvoz a likvidace odpadu, kontejnery, Kácení stromů, Přibližování a odvoz dřeva, Tvrdé a měkké palivové dřevo, Zahradnictví, Správa komerčních prostor, Zámečníci, zámečnické služby, Dekorace fasád a interiérů, Kováři, Umělečtí kováři, Návrhy a realizace zeleně, Údržba veřejné zeleně, Zahradníci, Úklid a čištění komunikací, Úklid komerčních prostor, Úklid průmyslových prostor, Obruby, palisády a schody, Městský mobiliář, Bourací práce a demolice staveb, Výškové práce, Zemní práce, Okrasné zahrady a architektura zahrad, Realizace zelených střech a fasád, Revitalizace zeleně, Zahradní domky a pergoly, Zahradní jezírka, Plošiny, jeřáby a stavební výtahy, Okrasné dřeviny, Sadařství a vinařství, Hnojiva, Zavlažovací systémy pro zemědělství, Vazba květin a květinářství, Doplňky, Ploty, sloupky a pletivo, Zámková dlažba, Opěrné zdivo a ztracené bednění, Kovové schodiště, Ploty, oplocení, Vodohospodářské stavby a Revitalizace vodních toků, Revitalizace odvodněných ploch, Textilní a membránová architektura, Zavlažovací systémy pro zahradu, Sanace ekologických zátěží, Tvrdé a měkké palivové dřevo, Pelety a brikety, Pelety a brikety

Ohodnocené realizace

Výborná komunikace, maximální ochota. Naprostá spokojenost. Děkuji.

19.1.2022

Firma Arbor Moravia s.r.o. se mnou sama navázala kontakt a a promptně splnila dodávku paliv. dříví, s níž jsem spokojen a plánuji, že příště si u této firmy dříví opět objednám.

29.11.2021

Komunikace, ochota. Všechny dotazy zodpovězeny, dokonce poslány fotky na žádost. Po objednání dodáno dřevo ještě ten den. Vše podle dohody. Jsem spokojen mohu doporučit.

16.12.2020

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Klimšova 1878
Petřvald u Karviné
73541