V-CONSTRUCT

97 % 5 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Specializujeme se na zakázkovou kovovýrobu do interiéru i exteriéru, stavbu oplocení, gabionů, nebo opěrných zdí. Nabízíme také projekční služby na klíč.

Vyklízecí služby, Montáž a demontáž nábytku, Opravy nábytku, Brusiči, Hodinový manžel, Lakýrníci a natěrači, Malíři a tapetáři, Obkladači, Stavební zámečnictví, Svářeči, Výkopové práce, Zámečníci, zámečnické služby, Zedníci, Kováři, Umělečtí kováři, Pořádání akcí, konference, festivaly, Beton, Schodišťové prvky, Stavební kování, Brány, Vrata, Vchodové stříšky, Opěrné zdivo a ztracené bednění, Ploty, sloupky a pletivo, Obvodové zdivo (cihly, tvárnice, překlady), Revizní dvířka a větrací mřížky, Chodníky, Dekorativní betonové stěrky, Hřiště a sportoviště, Kovové schodiště, Omítky a štuky, Ploty, oplocení, Příčky a stěny, Schodiště (kámen, cihla, sklo a jiné materiály), Zábradlí, Bourací práce a demolice staveb, Zemní práce, Skleníky, Zahradní domky a pergoly, Kovovýroba, Svařování, Kácení stromů

Ohodnocené realizace

S panem Kozlem byla perfektní komunikace, vyhověl všem našim požadavkům a dodržel cenu, kterou stanovil před započetím práce. Brána vypadá skvěle.

2.10.2023

Milý a šikovný mladý muž. Doporučuji.

26.9.2022

Ohromné pozitivum jsem viděl v ochotě a rychlosti provedení poptávky. Ovšem vysoká cena mě velmi zaskočila. Kromě ceny jsem byl spokojený.

4.5.2022

Zakázka byla zrealizována v pořádku, byla jsem s dodavatelem spokojena. Doporučuji.

1.4.2022

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Richtrova 387/5
Brno - Kohoutovice
62300

Telefon:

605 327 768

Email:

info@v-construct.cz