Instalotherm-Veselka, s.r.o.

100 % 10 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Po celou dobu své existence se zabýváme vodoinstalaterskými, topenářskými a plynařskými pracemi, a to jak pro novostavby, tak rekonstrukce rodinných domů, bytových a panelových domů. Vše i včetně vypracování cenových nabídek, popř. i zajištění projektové dokumentace. Postupně jsme činnost rozšířili o montáže centrálního vysávání a solárního ohřevu vody a vytápění - SOD v programu Zelená úsporám a Kotlíkové dotace . O kvalitní montáže se stará spolehlivý a proškolený tým montérů vyučených v oboru. Další zvyšování kvalifikace pracovníků je zajištěno proškolováním odbornými firmami o novinkách na trhu. Prováděné práce dodáváme komplexně včetně revizí a zkoušek potřebných pro kolaudaci.

Solární panely, Instalatéři, Plynaři, Topenáři, Kotle, Podlahové vytápění, Centrální vysavače, Rozvody a instalace, Teplovodní podlahové topení, Úpravny vody

Ohodnocené realizace

Velmi spokojen. Komunikace velmi dobrá. zaměstnanci velmi slušní, pracovití, odevzdali práci v pořádku a v čistotě. Navýšení ceny bylo pouze asi o 5 procent které vzniklo nutným řešením problematických míst. Mohu doporučit.

11.12.2023

Jsem velmi spokojen. Pracovníci pracovali velmi rychle a celá realizace byla do týdne hotová. Cena odpovídala předběžné kalkulaci.

4.9.2023

Jsme spokojení, pan Veselka nám pomohl a dodržel na čem jsme se domluvili.

10.11.2022

Nejlepší nabídkou pro mě byla ta od pana Veselky a s ním jsem se také domluvil na realizaci. Byli jsme velmi spokojeni. Vysoká profesionalita, souběh prací, solidní jednání a dobrá cena.

25.4.2022

Super rýchla a profesionálna komunikace. Všetko čo bolo sľubené bolo dodané a načas. Veľmi príjemná komunikace s pánom majiteľom a aj pánmi čo nám kotol prišliu montovať. Spokojnosť!

24.11.2021

Velmi dobrý přístup, rychlá realizace, termín i cena dodržené, absolutní spokojenost, doporučuji.

2.9.2020

Panu Veselkovi jsme byli vděční, že se nám věnoval i v době téměř vánoční. Moc nám pomohl a velmi nám vysel vstříc. Děkujeme a pana Veselku moc doporučujeme.

28.2.2020

Vše proběhlo v pořádku. Po domluvě bylo plynové potrubí kompletně vyměněno. Zaměstnanci byli zruční. Celkově solidní jednání a kvalitní práce. Cenově se dalo akceptovat.

24.2.2020

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

K Berce 688/3
Brno
64200

Telefon:

777 727 578

Email:

veselka.petr@volny.cz

Web:

https://instalotherm.cz