VB distribution s.r.o.

Naše společnost Mirabee, s.r.o. se specializuje na činnosti: Marketingová komunikace, Mediální a reklamní agentury, On-line reklamní služby, Ostatní, Public relations, Tvorba webových stránek, Výzkumy trhu a monitoring, Reklamní předměty, Reklamní videa a spoty, Webdesign, Polygrafická studia, Litografická studia, Grafické služby, DTP studia, Corporate Identity, Firemní plesy a akce, Hostesky a promotéři, Prezentace, Teambuilding, Tiskové konference a semináře, Digitální tisk, Knihy, katalogy a časopisy, Letáky a plakáty, Ostatní, Sítotisk – potisk textilu, plastů a předmětů, Vazba a zpracování tiskovin, Velkoplošný tisk, Obalový design, Ostatní, Vizitky a razítka, samolepky.

Marketingová komunikace, Mediální a reklamní agentury, On-line reklamní služby, Public relations, Tvorba webových stránek, Výzkumy trhu a monitoring, Reklamní předměty, Reklamní videa a spoty, Webdesign, Polygrafická studia, Litografická studia, Grafické služby, DTP studia, Corporate Identity, Firemní plesy a akce, Hostesky a promotéři, Prezentace, Teambuilding, Tiskové konference a semináře, Digitální tisk, Knihy, katalogy a časopisy, Letáky a plakáty, Sítotisk – potisk textilu, plastů a předmětů, Vazba a zpracování tiskovin, Velkoplošný tisk, Obalový design, Vizitky a razítka, samolepky

Ohodnocené realizace

Web máme již funkční a vše je v pořádku. Pár drobností se vyskytlo, ale to bych neřešila, hlavně že jsme společně dotáhli vše k dokonalosti. Cena také mírně překročila mé očekávání, ale dobrý.

30.11.2018

Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Mírové náměstí 3097/37
Ústí nad Labem - Ústí nad Labem-centrum
40001