IMPASTO Print s.r.o.

100 % 4 hodnocení
doporučeno zákazníky certifikát

Specializujeme se na veškeré práce v oblasti Grafické služby, Letáky a plakáty, Sítotisk – potisk textilu, plastů a předmětů, Velkoplošný tisk, Reklamní předměty, Digitální tisk.

Broušení, nátěry a renovace parket, Elektrikáři, Hodinový manžel, Jádrové vrtání, Lakýrníci a natěrači, Malíři a tapetáři, Obkladači, Podlaháři, Sádrokartonáři, Zedníci, Koupelny a sociální zařízení, Kuchyně a gastronomické provozy, Půdní vestavby, Stropy, Suché podlahy, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Kácení stromů, Návrhy a realizace zeleně, Údržba veřejné zeleně, Zahradníci, Dekorativní betonové stěrky

Ohodnocené realizace

Na základě Vašich nabídek jsem si vybral pro rekonstrukci koupelny firmu IMPASTO Print s.r.o., Pan R.Beneš ukončil zakázku 27.2.2020 a to ve velice kvalitním provedení. Touto cestou bych mu chtěl i poděkovat. Firmu IMPASTO Print s.r.o. vřele…

4.3.2020

Jsem velmi spokojená s realizovanou rekonstrukcí bytu, kterou provedla firma Impasto. Vše proběhlo podle dohody v kvalitě a v termínu. Děkuji za vaše služby.

14.2.2020

moje poptávka je již zrealizovaná. Prováděl ji instalatér pan Beneš z firmy Impasto Print s.r.o., jsem spokojená jak s výsledkem práce, tak rychlostí provedení práce, s komunikací a celkovým přístupem firmy. Doporučuji.

27.12.2019

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Mezilesí 2079/20
Praha 9 - Horní Počernice
19300