Patrik Jakš

doporučeno zákazníky certifikát

Okna a dveře, Zedníci, Bezpečnostní a protipožární dveře, Brány, Interiérové dveře, Okna a balkónové dveře, Střešní okna, Venkovní dveře, Vnitřní a venkovní parapety, Vrata, Žaluzie a stínící technika.

Hodinový manžel, Jádrové vrtání, Montáž oken a dveří, Obkladači, Zedníci, Okna a dveře, Interiérové dveře, Okna a balkónové dveře, Střešní okna, Venkovní dveře, Vnitřní a venkovní parapety, Žaluzie a stínící technika, Vinylové podlahy, Obklady a dlažby, Omítky a štuky, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce rodinných domů, Bezpečnostní a protipožární dveře

Ohodnocené realizace

Cena odpovídající práci i hodnotě materiálu.

30.10.2023

Komunikace a jednání s panem Jakšem byla natolik dobrá, že jsem u něj hned poptal další službu. Poměr cena/výkon služeb a produktů je taktéž skvělá. Velmi rád se v budoucnu k panu Jakšovi vrátím s dalšími poptávkami.

22.9.2023

Vše proběhlo dle domluvy, včas a v pořádku.

22.9.2023

Úžasná práce, žaluzie fantastický pán moc milý. Velmi doporučuju. Určitě jeho služby zase využijeme u dalších realizací.

25.7.2023

Vše proběhlo podle plánu, podle dohodnutých podmínek. Děkuji za práci.

29.6.2023

Mohu všem jedině doporučit. Pan Jakš se ozval jako první, komunikace s ním byla úžasná, rychlá, rychlý byl i jeho zájem, cenová nabídka nejlevnější, časově na montáž (podotýkám po jeho zaměření) jsme se po jistých časových možnostech nás obou…

žaluzie
25.5.2023

S provedeným servisem jsme byli spokojeni.

13.2.2023

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Říčky 128
Říčky
66483