Lukáš Tala

doporučeno zákazníky certifikát

Kompletní služby v oblastech Instalatéři, Malíři a tapetáři, Podlaháři, Zahradníci, Montáž a demontáž nábytku, Hodinový manžel.

Správa komerčních prostor, Správa nekomerčních prostor, Hodinový manžel, Instalatéři, Malíři a tapetáři, Montáž oken a dveří, Truhláři, Zedníci, Účetní služby, Úklid bytových prostor, Úklid komerčních prostor, Úklid průmyslových prostor, Hřiště a sportoviště, Kuchyně a gastronomické provozy, Rozvody a instalace, Příčky a stěny, Půdní vestavby, Ploty, oplocení, Terasy, Zábradlí, Přestavby a přístavby, Rekonstrukce bytových domů, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce rodinných domů, Bourací práce a demolice staveb, Bazény, sauny a vířivky, Okrasné zahrady a architektura zahrad, Revitalizace zeleně, Skleníky, Zahradní domky a pergoly, Kácení stromů, Návrhy a realizace zeleně, Údržba veřejné zeleně, Zahradníci

Ohodnocené realizace

Super domluva, práce včas. Ted bude spolupráce pokračovat.

22.2.2024

Pan Tala je velmi snaživý řemeslník.

12.3.2021

Dobrá, lidská a příjemná komunikace. Výborný poměr cena / výkon. Skříň na míru podle mého návrhu, se kterou jsem úplně spokojený, za cenu levné skříně od Ikey, která by neodpovídala mé představě. Pan Tala je mladý a pracovitý.

5.3.2021

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Benkova 1690/42
Praha 4 - Chodov
14900