Marty - Plzeň

doporučeno zákazníky certifikát

Jsme profesionální firma, která vám nabídne veškeré služby v oblastu: Podlahy, Podlaháři, Lakýrníci a natěrači, Truhláři, Renovace oken a dveří, Dřevěné podlahy, Restaurování nábytku, Střechy, Zahradní domky a pergoly, Pokrývači, Broušení, nátěry a renovace parket. Těšíme se na spolupráci.

Broušení, nátěry a renovace parket, Lakýrníci a natěrači, Podlaháři, Pokrývači, Podlahy, Dřevěné podlahy, Suché podlahy, Zahradní domky a pergoly, Kácení stromů, Údržba veřejné zeleně, Zahradníci, Návrhy a realizace zeleně, Zahradnictví, Prodej a servis zahradní techniky, Zahradní nářadí, Zavlažovací systémy pro zahradu

Ohodnocené realizace

Rychlá domluva, dobře odvedená práce.

13.10.2021

Velmi slušné a rychlé jednání. Co jsem objednal, bylo bez problémů dodáno.

26.7.2021

Doporučuji, kvalita rychlost z pracemi. Děkuji.

30.4.2021

Velká spokojenost jak s komunikací se zástupcem firmy, rychlostí provedené práce, tak i s provedením. Po skončení zástřihu živého plotu vše pečlivě uklizeno. Firmu mohu jen doporučit.

20.11.2020

Prostřednictvím webu Poptávej.cz se mi ozval pan Reichman z firmy Marty, který veškeré požadované práce a v požadované kvalitě bez problémů provedl. (má předtím domluvená firma odmítla dodržet množství záměsové vody předepsané výrobcem, proto jsem…

21.10.2020

S firmou Marty jsem byl velice spokojen. Pracovník této firmy odvedl velmi kvalitní práci. Komunikace i odvedená práce byla velmi dobrá. Cena za odvedenou práci odpovídá jak její obtížnosti, tak i kvalitě. Tuto firmu mohu doporučit dalším zákazníkům.

1.10.2020

Práci provedla firma Marty - p. Raichman, s jeho prací jsme byli velmi spokojení. Byl vstřícný, ochotný a práci provedl profesionálně. Více takových řemeslníků.

12.2.2020

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Nevřeň 70
Nevřeň
33011