Kpsystem, s.r.o.

doporučeno zákazníky certifikát

Provádíme veškeré stavební a řemeslné práce. Zejména vám nabídneme tyto služby. Zabezpečovací systémy, Zabezpečovací systémy, Hromosvody, Projektování elektroinstalace, Konstrukční hranoly KVH, BSH, Kulatina a surové dřevo, Těžba dřeva, Kamery a kamerové systémy, Mobilní telefony, Satelitní technika, Svítidla a osvětlení, TV, audio a video, IT poradenství a instalace, Tvorba www stránek, Revize elektro zařízení, Revize kotlů na tuhá paliva, Elektrikáři, Úklid bytových prostor, Úklid komerčních prostor, Úklid průmyslových prostor, Telekomunikační sítě.

Kamery a kamerové systémy, Mobilní telefony, Prodej a servis satelitní techniky, TV, audio a video, Zabezpečovací systémy, IT poradenství a instalace, Tvorba www stránek, Revize elektro zařízení, Revize kotlů na tuhá paliva, Elektrikáři, Telekomunikační sítě, Elektrické podlahové topení, Hromosvody, Chytrá domácnost, Kabely, Fotovoltaika a větrná energie, Solární panely, Registrační pokladny, Servis hardware, Internetové služby, Pokladní systémy, Hodinový manžel, Instalatéři, Topenáři, Servis čerpadel, Rekuperace a vzduchotechnika, Kotle, Čerpací technika, Zabezpečovací systémy, Úpravny vody, Svítidla a žárovky

Ohodnocené realizace

Šikovný a vstřícný majitel firmy, vše proběhlo bez připomínek.

22.2.2024

Rychlé řešení zakázky, dobrá cena, kvalitní práce, maximální ochota a slušnost při jednání. Vše úspěšně vyřešeno. Mohu jen doporučit.

20.9.2023

Komunikace dobrá, provedení práce se povedlo až napodruhé.

22.9.2020

Termín dodrželi dle naší domluvy, vše naprosto v pořádku a dle mých představ. Rychlá práce. Firma se sama nabídla, že se mi na následující revizi sama ozve.

6.12.2016

Perfektní přístup, výborná cena, termín sjednán do týdne. Byl jsem velice spokojen, mohu doporučit.

2.12.2016

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Arbesova 435/45
Jablonec nad Nisou
46604