Jiří MÍK

100 % 2 hodnocení
doporučeno zákazníky

Nabízíme veškeré služby pro firemní i soukromé klienty. Mezi naše hlavní činnosti patří úklidové služby pro byty, panelové domy i pro komerční prostory. Provádíme také strojové čištění garáží, vyklízení bytů a sklepů, technickou správu budov, službu domovníka, obsluhu plynových kotelen, údržbu zahrad a zeleně, sekání trávy, stříhání keřů a vertikutaci . Dále nabízíme služby hodinového manžela, Drobné stavební práce, Výkopové práce, Malířské práce.

Odvoz a likvidace odpadu, kontejnery, Kontejnerová doprava, Vnitrostátní do 12 tun, Vnitrostátní do 3,5 tuny, Vnitrostátní nad 12 tun, Těžká břemena, Vyklízecí služby, Výkopové práce, Sanace ekologických zátěží, Úklid a čištění komunikací, Úklid bytových prostor, Úklid komerčních prostor, Úklid průmyslových prostor, Okrasné zahrady a architektura zahrad, Revitalizace zeleně, Údržba veřejné zeleně, Zahradníci

Ohodnocené realizace

S firmou jsem byla velmi spokojená, dohoda byla snadná, termín zakázky dodržen a práce odvedena kvalitně a rychle.

14.6.2017

Výborná komunikace, výborný poměr kvalita-cena. S dodávkou jsme velice spokojení, p. Mík je spolehlivý a práce byla odvedena perfektně. Využili jsme jejich služby i na úklid domu před stěhováním a doporučili pro pravidelnou údržbu zeleně našeho SVJ.

24.10.2016

Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Socháňova 1131/11
Praha 6 - Řepy
16300