Filip Dostál

99 % 7 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Bytové domy, Dřevostavby, Hrubé stavby, Nízkoenergetické domy, Rodinné domy, Interiérové přestavby, Přestavby a přístavby, Rekonstrukce bytových domů, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce rodinných domů, Revitalizace budov, Architekti, Dopravní inženýrství, Geodetické služby, Geologické práce, Inženýrské služby, Projektová dokumentace, Statika staveb, Stavební povolení a územní řízení, Stavební rozpočty, Bourací práce a demolice staveb, Dopravní komunikace, Inženýrské sítě, Nebytová výstavba, Ekologické stavby, Parkovací a platební automaty, závory, turnikety, Základové desky, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce památek, Rekonstrukce průmyslových staveb, Projektování dopravních a inženýrských staveb, Projektování elektroinstalace, Projektování technického zařízení budov, Průkazy energetické náročnosti budov, Řízení stavebních projektů, Stavební dozor, Zpracování odborných posudků ve stavebnictví, Zemní práce, Okrasné zahrady a architektura zahrad, Modulární stavby, Archeologické práce, Dopravní telematika

Ohodnocené realizace

Pana Dostála mohu rozhodně doporučit. Perfektní jednání, o všem mě pravidelně informoval. Jsem naprosto spokojený...Je to člověk na svém místě.

7.9.2023

Jsme hodně spokojeni s panem Dostálem. Vždy nám vyjde vstříc a je otevřený všemu, o čem s ním diskutujeme. Kloubí staré s novým. Příjemná spolupráce.

27.7.2022

Velmi vstřícná a věcná spolupráce, doporučuji!

29.7.2021

Cena byla dodržena, doporučuji, vstřícný a ochotný pán, dobrá spolupráce.

13.11.2019

Komunikace a realizace v pořádku, mohu doporučit.

13.11.2019

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Lesní 196
Nasavrky
53825

Telefon:

739 744 758

Email:

info@zacinamstavet.cz

Web:

https://www.zacinamstavet.cz/