Okna-dveře Vorel s.r.o.

97 % 4 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Stavíte, rekonstruujete dúm nebo byt a chystáte se k výběru těch správných dveří a oken? - nevíte však, které druhy dřevěných, dřevohliníkových, hliníkových nebo plastových oken a dveří jsou moderní dnes a budou moderní a funkční i za pár let? - potřebujete radu nebo konzultaci? Neváhejte a oslovte nás rádi vám poskytneme odbornou radu, konzultaci a zpracujeme cenovou nabídku vše samozřejmě zdarma. Navštivte nás v naší vzorkové prodejně při vaší návštěvě si podrobně si prohlédněte naše produkty a vyberte si ta nejvhodnější okna, vchodové či interiérové dveře, které udělají váš dům domovem. Zajistíme pro vás: - zaměření stavebních otvorů pro okna, balkonové a vchodové dveře vždy zdarma - dodávku vámi vybraných oken a dveří - odbornou montáž do nových stavebních otvorů - kompletní výměnu oken a dveří včetně všech prací s výměnou spojených jako je demontáž, montáž, zednické zapravení, ekologická likvidace starých oken a dveří - dodávku a montáž kování dveří, vnitřních a vnějších parapetů v mnoha materiálech a dekorech, interiérových žaluzií, sítí proti hmyzu atd. Důvěřujte 25-ti leté zkušenosti firmy a vyberte si ty nejlepší okna, balkonové, vchodové a interiérové dveře do vašeho nového domova.

Montáž oken a dveří, Okna a dveře, Interiérové dveře, Okna a balkónové dveře, Venkovní dveře, Vnitřní a venkovní parapety, Vrata, Bezpečnostní a protipožární dveře, Žaluzie a stínící technika

Ohodnocené realizace

Vše proběhlo v pořádku.

29.6.2023

Firma Okna-dveře Vorel s.r.o. pracovala po všech stránkách bezproblémově. Příjemné a věcné jednání, dle písemné smlouvy dodrženy všechny podmínky, zakázka provedena bezchybně, rychle. Doporučuji.

18.5.2023

Veškerá komunikace s firmou byla v pořádku. S firmou, která přijela namontovat okna, jsem byla také spokojena. Vřele doporučuji.

10.2.2023

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Ke Kněžihorce 148
Kojetice
25072

Telefon:

608 980 144

Email:

jirka@okna-dvere-vorel.cz

Web:

https://okna-dvere-vorel.cz/