Libor Jež

98 % 8 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Libor Jež se zabývá těmito činnostmi: opravy a čištění ocel. konstrukcí a vzduchotechniky - stavební výškové práce - opravy balkónů - nátěry hal, stožárů, budov - čištění okapů - mytí prosklených ploch - opravy děr způsobené ptactvem v zateplené fasádě domu - a další výškové a pozemní práce.

Klimatizace – průmyslová, Lakýrníci a natěrači, Rekuperace a vzduchotechnika, Čištění fasád, dlažby a střech, Výškové práce, Kácení stromů

Ohodnocené realizace

Firma Libor JEŽ splnila naše požadavky v maximálním rozsahu, v dohodnutém termínu a s výbornou kvalitou odvedené práce. V posledním období je velkou vzácností nalézt firmu na údržbové práce i menšího rozsahu, která se přizpůsobí požadavkům investora…

oplechování stříšky horolezecká technika
26.10.2023

Jsem s práci pana Libora Ježe velmi spokojená! Výsledek jeho obtížné práce je chválen!

20.10.2023

Spokojenost s provedenou opravou. Vše bylo v pořádku.

19.9.2023

S firmou Libor Jež jsem velice spokojená.

3.7.2023

Firma pana Ježe provedla práci rychle, kvalitně a za rozumnou cenu. Oprava probíhala horolezeckou metodou, takže nikdo nemusel odbíhat z práce nebo si brát dovolenou a být v uvedeném termínu doma.

8.10.2020

Jsem spokojena. Doporučuji, vše proběhlo dobře a hlavně rychlé jednání. Poptávej.cz velmi děkuji a určitě se na vás v případě další potřeby obrátím.

10.5.2019

S firmou pana Ježe jsem byl velmi spokojen. I přes nepřízeň počasí v začátcích práce byla práce dokončena ve stanoveném termínu. Firmu mohu doporučit - rychlé jednání, profesionální přístup a skvělá kvalita práce.

16.7.2018

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Žižkova 536/17
Vyškov-Předměstí
68201

Telefon:

775 425 245

Email:

laiberjez@seznam.cz