Tomáš Hovorka

98 % 14 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Naše firma vám nabídne komplexní služby, týkající se zejména zednických, obkladačských a malířských prací. Nabízíme tyto služby: Dlaždiči a obkladači, zedníci, zámková dlažba, omítky a štuky, pokrývači, zahradní domky a pergoly, zahradní nářadí, zahradní technika, zahradnictví, údržba veřejné zeleně, zahradníci, zahradní jezírka, zimní zahrady, terasy, obruby, palisády a schody, betonové a terasové dlažby, tvrdé a měkké dřevo, kácení stromů, velkoplošné desky z masivu, truhlářské, tesařské dřevo, krovy a latě, stavební dřevo a řezivo, prkna a palubky, kulatina a surové dřevo, desky - dřevotříska, OSB, MFP a MDF, konstrukční hranoly KVH, BSH, podlahy, okna a dveře, dřevěné obklady, stropy, sádrokartonáři, příčky a stěny, rekonstrukce bytových jader, interiérové přestavby, koupelny a sociální zařízení, malíři a tapetáři, půdní vestavby, dřevěné fasády, podlaháři.

Tvrdé a měkké palivové dřevo, Dlaždiči, Jádrové vrtání, Malíři a tapetáři, Obkladači, Podlaháři, Pokrývači, Sádrokartonáři, Svářeči, Zedníci, Dřevěné obklady, Okna a dveře, Podlahy, Desky - dřevotříska, OSB, MFP a MDF, Konstrukční hranoly KVH, BSH, Kulatina a surové dřevo, Prkna a palubky, Stavební dřevo a řezivo, Truhlářské, tesařské dřevo, krovy a latě, Velkoplošné desky z masivu, Betonové a terasové dlažby, Obruby, palisády a schody, Zámková dlažba, Koupelny a sociální zařízení, Omítky a štuky, Palubkové fasády, Příčky a stěny, Půdní vestavby, Stropy, Suché podlahy, Terasy, Zimní zahrady, Interiérové přestavby, Rekonstrukce bytových jader, Zahradní domky a pergoly, Zahradní jezírka, Kácení stromů, Údržba veřejné zeleně, Zahradníci, Zahradní nářadí, Prodej a servis zahradní techniky, Zahradnictví, Instalatéři, Pelety a brikety, Dekorativní betonové stěrky

Ohodnocené realizace

S panem Hovorkou jsme se vždy detailně domluvili na práci, kterou provedou. Doporučil nám i nějaké detaily, které nám rekonstrukci podkroví vylepšily.

18.4.2024

Byli jsme nadmíru spokojení. S panem Hovorkou rozhodně nerealizujeme naposled.

23.2.2024

Skvělá spolupráce. I práce navíc, co se vyskytly při rekonstrukci, pan Hovorka zrealizoval a plno věcí a změn se řešilo v průběhu stavby. Tuto firmu doporučuji.

29.6.2023

Naprostá spokojenost, doporučuji.

10.3.2023

Solidní jednání, každopádně a velmi schopní. Doporučuji.

24.6.2022

Pan Hovorka je opravdu šikovný člověk, skvěle odvedená práce a výborná komunikace. Vše proběhlo podle našich představ.

25.9.2020

Naprostá spokojenost s panem Hovorkou. Vše proběhlo tak, jak mělo.

6.1.2020

Kvalita dodaných služeb vynikající, cena též.

29.8.2019

Vše OK. Dlaždice mohly být rovnější. Tak bych nedal 1, ale tak za 2.

9.5.2019

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Chotouň 60
Pohoří
25401

Telefon:

734 704 622

Email:

ttomashovorka@seznam.cz